Θεοδωρίδης: Βγάζει μέταλλο ο Κένταυρος Βριλησσίων

Θεοδωρίδης: Βγάζει μέταλλο ο Κένταυρος Βριλησσίων

Εκπληκτική εμφάνιση και μέγα πάθος από τους παίκτες του Γιάννη Θεοδωρίδη κόντρα στον πρωτοπόρο Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/03/2017

Στάζει... μέλι για τους παίκτες του ο τεχνικός του Κένταυρου Βριλησσίων, Γιάννης Θεοδωρίδης μετά από την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο τελευταίο ματς με αντίπαλο τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Σχολιάζοντας την εντυπωσιακή παρουσία των ποδοσφαιριστών του αλλά και για τους στόχους που έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ο τεχνικός του Κένταυρου Βριλησσίων Γιάννης Θεοδωρίδης δήλωσε: 

"Καταφέραμε και διατηρήσαμε ένα σερί όπου είμαστε αήττητοι για πέντε αγωνιστικές, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι ότι στα τελευταία ματς οι παίκτες που βγάζουν... μέταλλο που θα βοηθήσει την ομάδα να έχει ακόμα καλύτερη πορεία. Το δύσκολο είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν πολλά ακόμα νεαρά παιδιά τα οποία και θα χρησιμοποιήσω στην συνέχεια του πρωταθλήματος".

Ο σκόρερ του Κένταυρου Βριλησσίων στο ματς με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Κώστας Κουλιούρης, δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω γκολ σε ένα τόσο δύσκολο ματς και να βοηθήσω την ομάδα μου. Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε η αποβολή θα είχαμε φθάσει ακόμα και σε νικηφόρο αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι η ομάδα μας απέδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες".