Φρέναραν τον Πανερυθραϊκό οι Τράχωνες!

Φρέναραν τον Πανερυθραϊκό οι Τράχωνες!

Τη δεύτερη διαδοχική ήττα του υπέστη ο Πανερυθραϊκός και πλέον η διαφορά των δώδεκα βαθμών που είχε από το Αιγάλεω εξανεμίστηκε, αφού είδε το «Σίτι» να τον πλησιάζει στον πόντο!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 27/03/2017

ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 2-1

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη ισοφάρισε στο 86’ τελικά έχασε το βαθμό στις καθυστερήσεις. Άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα των Τραχώνων από τον Γιάννη Κουσάνα.

Το σκορ άνοιξε στο 73’ με σουτ ο Δημογιάννης, ενώ στο 86’ ο Σουμελίδης ισοφάρισε με πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε επίσης με πέναλτι στο 90’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Δράμπαλης. Οι Τράχωνες τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκαν στο 75’ με δεύτερη κίτρινη ο Δημογιάννης και στο 85’ με απευθείας κόκκινη ο Ζαπάντης, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γλυνού στο 80’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Γιαννόπουλος, Κολιάκος.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Βούζας, Τσολάκος, Προμπονάς, Εστυλιανίδης, Λαμπρόπουλος (53’ Κακούτης), Χρήστου, Δημογιάννης, Νικολάου (78’ Ζαπάντης), Ιατρού, Φατσέας (88’ Καφετζής).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (66’ Γλυνός), Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης, Μπρίλης, Αντωνιάδης, Λώλος (69’ Μπενετάτος).