Ανεβαίνει ο Μικρασιατικός

Ανεβαίνει ο Μικρασιατικός

Επέστρεψε στις νίκες ο Μικρασιατικός μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, κόντρα βέβαια σε ομάδες που προπορεύονταν στη βαθμολογία, επικρατώντας με 2-1 του Κενταύρου Βριλησσίων.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 27/03/2017

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 2-1

Διαμαρτυρίες για τους γηπεδούχους για την αποβολή του Πετρίτση. Ο διαιτητής θεώρησε πως έκανε «θέατρο» εν αντιθέσει με τους «βυσσινί» που υποστηρίζουν πως ήταν πέναλτι. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς σκόραρε για τους φιλοξενούμενους ο Κουλούρης αποδεικνύοντας πως η ομάδα του Κενταύρου διαθέτει ανεξάντλητη πηγή ταλέντων που αναδεικνύονται συνεχώς.

Στο 14’ ο Βλάχος Θ. με κεφαλιά μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ και στο 49’ ο Ψαραδέλης έγραψε το 2-0. Μείωσε στο 57’ ο Κουλούρης για τους φιλοξενούμενους.

Αποβολή: 80’ Πετρίτσης (δ κίτ. για θέατρο)

Διαιτητές: Χαλδαίος, Τσαλίκης - Τσελίκος

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Καψάλης, Γκουρνέλος, Κοσμίδης, Παπαχειμώνας, Βλάχος Θ., Ψαραδέλης, Βιτζηλαίος, Χαζίσα (70’ Βλάχος Π.), Πετρίτσης, Κολοβός Αντ. (82’ Καρατζάς – 90’ λ. τρ. Σουλιώτης), Πρασσάς

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Κάρο, Κοντογιάννης, Γαληνάκης, Τούντας, Κολλιός, Θεοδωρίδης (76’ Μπότση), Μωραΐτης, Κουλούρης, Δέτσης, Ένσι (65’ Κουτσουβέλης), Δημητριάδης (56’ Σκεντέρι)