ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Επέστρεψε δυναμικά στην "μάχη" του τίτλου

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Επέστρεψε δυναμικά στην "μάχη" του τίτλου

Η νίκη που πέτυχε ο Χαραυγιακός εκτός έδρας επί του Φωστήρα Ηλιούπολης ήταν ίσως η πιο σημαντική από όσες έχει πετύχει μέχρι τώρα, γιατί πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον πρωτοπόρο Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/03/2017

Μάλιστα η νίκη αυτή παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, γιατί έπαιζε από το 36' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπιρμπιλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όμως οι παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, τα κατάφεραν, πήραν αυτό το τεράστιο διπλό και βέβαια ο Χαραυγιακός διεκδικεί με μεγαλύτερες αξιώσεις τον τίτλο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Φύτρος δήλωσε για τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με το Φωστήρα Ηλιούπολης: "Μεγάλη η επιτυχία της ομάδας μας που ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και για να πάρει τη νίκη έδωσε μεγάλες μάχες κάτω από αντίξοες συνθήκες και με δέκα παίκτες. Είχαμε πολλούς φιλάθλους κοντά μας και τους ευχαριστώ για την συμπαράστασή τους και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθειά τους. Φυσικά ακόμα δεν τελείωσε τίποτα γιατί έχουμε να δώσουμε πέντε αγώνες και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή".

Οι ποδοσφαιριστές του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, πλέον, έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΑΟ Γλυφάδας, όπου και θα απουσιάσει ο τραυματίας Παπαδημητρίου.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 20:27