Άλμα σωτηρίας το Χαλάνδρι!

Άλμα σωτηρίας το Χαλάνδρι!

Η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε στην Πετρούπολη μεγάλη νίκη με ανατροπή στο σκορ απέναντι στον Άρη (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/04/2017

Τη νίκη της... χρονιάς στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού, πέτυχε σήμερα (1/4) το απόγευμα το Χαλάνδρι, κάνοντας ταυτόχρονα πραγματικό άλμα προς τη σωτηρία! Σε ένα υπέροχο ματς, που καθήλωσε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε μεγάλο «διπλό» στην Πετρούπολη απέναντι στον τοπικό και σκληροτράχηλο Άρη, ολοκληρώνοντας σπουδαία ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα (1-2)! Οι πράσινοι απέδειξαν με αυτό το αποτέλεσμα πως για μεγάλο χρονικό διάστημα στη φετινή σεζόν αδίκησαν τους εαυτούς τους... Από την άλλη, οι ερυθροκίτρινοι πάλεψαν για το τρίποντο απαλλαγμένοι από το άγχος, όμως στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για εκείνους, αφού στο 19' ο Τσάτσα άνοιξε το σκορ με σουτ, αξιοποιώντας τη σέντρα ακριβείας του Κυριαζή (1-0). Τέσσερα λεπτά μετά ο Τζώρτζης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, όμως ο δεύτερος βοηθός Κολλιάκος υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Κατσιούλη, που συμμετείχε στη φάση. Ωστόσο, οι άνθρωποι του Χαλανδρίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα, εκτιμώντας πως στην παράλληλη μπαλιά από την οποία ξεκίνησε η φάση του γκολ, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κάποιος ποδοσφαιριστής εκτεθειμένος. Τελικά, το Χαλάνδρι ευτύχησε να φτάσει στην ισοφάριση στο 57', με τον Λουκά να σκοράρει από κοντά (1-1), υποδεχόμενός την μπάλα μετά από δοκάρι σε σουτ του Καγιώργη. Μετά το 1-1, το ματς απέκτησε ξέφρενο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να χάνουν αλλεπάλληλες ευκαιρίες για το δεύτερο και νικητήριο γκολ, που τελικά σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν από την εκπνοή! Συγκεκριμένα, ήταν το 91' όταν ο Καγιώργης έγινε αποδέκτης της μπάλας από την ασίστ του Φελέκη και με σουτ έγραψε το 1-2, δίνοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο! Από το μαχητικό Χαλάνδρι ξεχώρισαν οι Τσίτσαρης και Τζώρτζης, ενώ από τον Άρη διακρίθηκαν οι Π. Γεωργίου, Λάλα και Νίκολι.

Διαιτητής ήταν ο Ν. Φωτόπουλος, με βοηθούς τους Κοκαρίδα και Κολλιάκο.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Αποστόλου, Λάπα, Παναγιωτίδης (73' Παούρης), Βασιλάκος, Μπουφίδης (46' Ζούκας), Λάλα, Νίκολι, Π. Γεωργίου, Γεωργακόπουλος, Κυριαζής, Τσάτσα (83' Τσέλια)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος): Αλαγεωργίου, Μαράνος (65' Λειβαρτζινός), Γκόνος, Μπακέας (4' Καγιώργης), Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Κανέλλος (92' Κόντος), Τζώρτζης, Κατσιούλης.