Το παλεύει η Δόξα Βύρωνος

Το παλεύει η Δόξα Βύρωνος

Συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες τίτλου η Δόξα μετά και την επικράτηση της με 1-0 κόντρα στο Χολαργό, ο οποίος είδε τους διώκτες του στην μάχη της παραμονής να τον πλησιάζουν και πάλι.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/04/2017

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 1-0

Στο 30’ ο Γεωργουδάκης με πλασέ, μετά από σέντρα του Παρασκευόπουλου "καθάρισε" τη νίκη για τους "κυανόλευκους". Μάλιστα οι γηπεδούχοι είδαν με ικανοποίηση να παραμένουν μόνοι τους στην τρίτη θέση, μετά την ισοπαλία των Σουρμένων και να πλησιάζουν επίσης το Αιγάλεω στους δύο βαθμούς στη δεύτερη θέση. Βέβαια, το -5 είναι μεγάλη απόσταση και ενώ μένουν τέσσερις αγώνες για τη λήξη της σεζόν από την κορυφή και τον Πανερυθραϊκό, όμως οι Βυρωνιώτες όσο ζουν ελπίζουν και κάνουν γνωστό με κάθε τρόπο πως θα το παλέψουν μέχρι τέλους. 

Από την άλλη ο Χολαργός δεν είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα στην μάχη της παραμονής, αφού κέρδισε η Διάνα ενώ και ο Αθηναϊκός πήρε πόντο στο Αιγάλεω.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Σαμοΐλης - Τσαγκάρης.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μπακόλας, Μαραγκουδάκης Κ., Κατσούδας, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Χαλβατζής, Κασσιανός (67’ Γκούγκας), Ρόππας, Γεωργουδάκης, Γκάμπριελ (86’ Μαραγκουδάκης Χ.), Παρασκευόπουλος (77' Πλούμης).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Σκαλαίος, Ρίζος Π. (46' Ξηντάρας), Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Χρόνης, Καταιβάτης (87' Τσιριγώτης), Καζάκος, Τζέλης, Καρράς (62' Ντζαβίδας), Πλεμμένος, Λυράς.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 00:12