Νίκη σωτηρίας ο ΑΟΝΑ!

Νίκη σωτηρίας ο ΑΟΝΑ!

Η ομάδα της Αργυρούπολης φώναξε «παρούσα» στο ντέρμπι με τον Αττικό με κορυφαίο τον Μαλιώρα (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/04/2017

Ίσως την πιο σημαντική νίκη του στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) ο ΑΟΝΑ! Η ομάδα της Αργυρούπολης ήταν συνεπής στο κρίσιμο ραντεβού της, επικράτησε με 2-1 του Αττικού και απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Μάλιστα, επρόκειτο για την τρίτη συνεχόμενη νίκη, ισάριθμη απέναντι σε αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο!

Κορυφαίος για το συγκρότημα του Δημήτρη Μπουγά ήταν ο Βαγγέλης Μαλιώρας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, μετατρέποντας σε προσωπική υπόθεση τη νίκη. Μετά από μία ώρα αγώνα (60') ο 26χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ (1-0), στο 65' ο Μαμαντού έφερε το ματς στα ίσια (1-1), όμως πάλι ο Μαλιώρας σκόραρε για τον ΑΟΝΑ στο 75' και πέτυχε το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Άξιο αναφοράς είναι πως ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης είχε και δοκάρι στο 77'!

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Τζίκα.

ΑΟΝΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Σκούρας, Πριόβολος, Κουσούνης, Ισαράι, Ερημίδης (65' Δημάκης), Λαγανάς (85' Ράμα), Ντεντόπουλος, Ντούβλης, Μαλιώρας, Ρούσσος, Ζανίκος (46' Κλείτσικας)

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Ξυδιάς, Ναζάρκο, Μενέ, Κουλουκτσής, Κουγιουμιτζάκης, Κουλουριώτης (46' Μαργαριτόπουλος), Λαπαρδάς, Μαμαντού, Καπαρδέλης, Τσιπάς, Κοτούλιας.