«Καθάρισε» ο Κολωνός

«Καθάρισε» ο Κολωνός

Η ομάδα του Κέντρου μετρά αντίστροφα για την εξασφάλιση της σωτηρίας (3-1 τον ΑΟΝΦ Άτταλο).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/04/2017

Το... κεφάλι τους ήσυχο έχουν, πλέον, στον Κολωνό, που μπορούν σιγά-σιγά να αρχίσουν να κάνουν τις σκέψεις τους για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Κέντρου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, επικράτησε με 3-1 του ΑΟΝΦ Άτταλου και απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Από την άλλη, πολύ διαφορετική θα μπορούσε να είναι η τύχη της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας, που πλέον βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στη Γ' ΕΠΣΑ, αν ο Ηλίας Χρυσανθακόπουλος ευστόχουσε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 38' και το οποίο απέκρουσε ο Ροκανάς. Στο 43' ο Κριεμπάρδης έκανε το 0-1 με σουτ, θέτοντας τις βάσεις για το «διπλό». Στο 70' ο Ρεστζόβ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, σκοράροντας με τακουνάκι προ κενής εστίας, με τον Διονυσάτο να βάζει ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του, μειώνοντας σε 2-1 στο 72' με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ξύγκου. Ωστόσο, την τελευταία... λέξη την είπε πάλι ο Ρεστζόβ, ο οποίος πλάσαρε προ κενής εστίας για το 1-3 στο 86'.

Διαιτητής ήταν ο Τζανής, με βοηθούς τους Ψαρίδη και Μπάγια.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Δημήτρης Αμπαριάν): Ρήγας, Σκέμπι, Χρ. Χρυσανθακόπουλος (50' Νταβούλ), Δούκας, Ξύγκος, Ράγιας, Σούλα, Σαββίδης, Τσεκούρας, Καρβούνης (60' Διονυσάτος), Ηλ. Χρυσανθακόπουλος

ΚΟΛΩΝΟΣ (Νίκος Μορωσαίος): Ροκανάς, Ράσα, Βογιατζής, Μηλιώνης, Αποστολόπουλος, Κανδαλέπας, Ρεστζόφ, Κραβαρίτης, Κωστάλας, Κρομμύδας (85' Δημόπουλος), Κριεμπάρδης (72' Δουδουμόπουλος).