Με το δεξί τα Σούρμενα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Με το δεξί τα Σούρμενα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Απέδειξαν την ανωτερότητά τους τα Σούρμενα που επικράτησαν του Πυθαγόρα Σάμου με 3-0 στο Ελληνικό και πέρασαν στην 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Εκεί θα αντιμετωπίσουν στη Ρόδο τον Διαγόρα, που πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 5-1 του Ηρακλή Θυμιανών στη Χίο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 05/04/2017

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΟΥ 3-0

Ανεβάζοντας την απόδοσή τους κατακόρυφα στο δεύτερο μέρος τα Σούρμενα νίκησαν σχετικά εύκολα τον Πυθαγόρα Σάμου με 3-0. Η ομάδα των Γιάννη Μητρούση και Νίκου Ακριτίδη είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και επικράτησε χωρίς ν’ αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Σε αυτό σίγουρα βοήθησε και το γρήγορο γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους με τον αρχηγό Σταύρο Ακριτίδη στο 48’ με προβολή και αφού προηγήθηκε σουτ του Καζαντζή να λύνει το...γόρδιο δεσμό για την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Καζαντζής πήρε το...όπλο του και με δύο γκολ στο 73’ και στο 83’ (το πρώτο από πολύ κοντά και αφού προηγήθηκε ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μετλίου και το δεύτερο με κεφαλιά μετά από σέντρα Μανωλιάδη) διαμόρφωσε το τελικό 3-0 εν μέσω αποθέωσης των περίπου 200 φιλάθλων που παρακολούθησαν την ομάδα των Σουρμένων ν'αποδίδει γι'ακόμη μία φορά ποιοτικό ποδόσφαιρο!

Από την άλλη πλευρά προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι, που προσέγγισαν το ματς με αμυντικό πλάνο, όμως, έμειναν από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και γενικά απείλησαν ελάχιστα την εστία του Καλαματιανού.

Δοκάρι: 65’ Καζαντζής

Διαιτητές: Κορδολαίμης (Δυτικής Αττικής), Καντανολέων (Δυτικής Αττικής)-Ρούντος (Ανατολικής Αττικής)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καλαματιανός, Μετλίου, Ζιώγας (81’ Μίζιος), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Πρέκας, Θεοδώρου (69’ Γιοματάρης), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Χατζηπαναγιώτης (76’ Παπαδάκης)

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Καλατζής, Μαργαρώνης, Μαστρογιάννης (79’ Μαρίνος), Κονταράς, Σαπουνάς, Καραδήμος, Κομπάι, Καραμαρούδης, Σαράντου (64’ Κάτσικας), Κάρσας, Τσεβάς 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 20:28