Στενεύουν τα περιθώρια για το Καματερό

Στενεύουν τα περιθώρια για το Καματερό

Ματς χωρίς πολλές φάσεις έγινε στην Αγία Παρασκευή και έτσι φαντάζει λογικό το τελικό 0-0 ανάμεσα στην τοπική «Σάντα» και το Καματερό.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 08/04/2017

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 0-0

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 29’ όταν σε σουτ Παπάζογλου ο Μητρούσης απέκρουσε, ενώ «όχι» είπε από την πλευρά του και ο Δωριάδης σε σουτ του Λάμε στο 65’. Στο 83’ από το Καματερό διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Κατσαμπάνη και Γ. Καλογερόπουλο, όμως ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ, ενώ από το 85’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Παπάζογλου, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Ακυρωθέν γκολ: 77’ Λαμέ (ύστερα από σέντρα του Τρακόση, υποδεικνύοντας όμως επιθετικό φάουλ στον Βασιλείου μέσα στην περιοχή)

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Πατεράκης - Κοκαρίδας.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δωριάδης, Χατζίου, Παναγόπουλος, Κωνσταντίνου, Κατσαμπάνης, Τσώνης, Τσοχαντάρης, Τσοπανάκος (43’ λ. τρ. Μπίζας), Καρβούνης (73’ Παπακωνσταντίνου), Παπάζογλου, Μπαλατσούρας (58’ Ντιντίφας).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Μητρούσης, Τρακόσης, Καλογερόπουλος Ι., Μπούγιας, Λιόνας, Παππάς (82’ Καλογερόπουλος Γ.), Αγκόλι (46’ Κοντόσταυλος), Μπόζας (58’ Ντάτης), Λάμε, Βασιλείου, Ξενάκης.