Χαλάνδρι για φίλημα!

Χαλάνδρι για φίλημα!

Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο το Χαλάνδρι μετά από μεγάλη ανατροπή νίκησε με 3-2 τη Δόξα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 08/04/2017

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 3-2

Σπουδαίο παιχνίδι διεξήχθη στο Χαλάνδρι, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα και η Δόξα Βύρωνος πρόσφεραν γκολ και θέαμα με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-2 και να κερδίζουν θέσεις στη βαθμολογία διατηρώντας παράλληλα απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη οι Βυρωνιώτες αποχαιρέτησαν ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες τους για τον τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν δύο πέναλτι στο 49’ και στο 69’.

Οι Βυρωνιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Γεωργουδάκη στο 14’, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά με κεφαλιά του Καρακάση στο 28’ και σουτ του Τζώρτζη στο 29’. Ο τελευταίος στο 51' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 63’ ο Κασσιανός με απευθείας φάουλ. 

Διαιτητές: Αλάμπεης, Φωτόπουλος Α. - Νικολαδός.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Αλαγεωργίου, Μέρτης (64’ Λειβαρτζινός), Μαράνος, Γκώνος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Κατσιούλης (84’ Μπακέας), Τζώρτζης, Κανέλλος (77’ Καγιώργης).

ΔΟΞΑ: Μπακόλας, Μαραγκουδάκης Κ. (41’ Μαραγκουδάκης Χ.), Κατσούδας, Βακερλής (77’ Λουσαράκης), Σαλταμάρας, Χαλβαντζής, Κασσιανός, Ρόππας, Γκούγκας, Ντίαζ, Γεωργουδάκης.