Θέμα χρόνου η στέψη στην Αθηναΐδα

Θέμα χρόνου η στέψη στην Αθηναΐδα

Μετά το «διπλό» επί της Άμιλλας η ομάδα της Κυψέλης χρειάζεται έναν βαθμό για την άνοδο και δύο για την στέψη (0-3).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 09/04/2017

Οι ετοιμασίες για το... γλέντι της ανόδου έχουν ήδη ξεκινήσει στις τάξεις της Αθηναΐδας! Μετά τη νέα νίκη που πέτυχε, αυτή τη φορά στο γήπεδο Χρυσούπολης επί της Άμιλλας με 3-0, η ομάδα της Κυψέλης χρειάζεται, στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, μόλις έναν βαθμό για την εξασφάλιση της ανόδου στην Α' κατηγορία και μόλις δύο βαθμούς για την στέψη της ως πρωταθλήτριας! Από την άλλη, συνεχίζεται η προσπάθεια του περιστεριώτικου συλλόγου για τη σωτηρία.

Στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακή, οι πρωτοπόροι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας σε άνετη επικράτηση. Στο 56' ο Νικολαΐδης αξιοποίησε σέντρα του Κούρτι για το 0-1, με τον Χαραλάμπους να σκοράρει στο 64', επίσης μετά από σέντρα του Κούρτη (0-2). Στο 90' ο Νικολαΐδης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι του Ασημακόπουλου σε σουτ του Υφαντή, γράφοντας το τελικό 0-3.

Διαιτητής ήταν ο Κωσταγιάννης, με βοηθούς τους Μπαράκο και Τσαλίκη.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Ιορδανίδης, Δέγκλερης (37' Χρυσαφίδης), Σώκος, Ασημακόπουλος, Μπαϊράμης, Παππάς, Μέμη (64' Κατσαμάς), Κούτρης (74' Ζέρβας), Κλαυδιανός, Μπριστογιάννης, Νικολάου

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Ζαμπούρας): Φούνας, Τσελίκας (76' Κινδιλίδης), Κατσιώρης (46' Τούρλας), Παπαθανάσης, Σταθόπουλος, Ρακιτζής, Κούρτι, Βαγγελής (64' Μπαρμπαδήμος), Χαραλάμπους, Υφαντής, Νικολαΐδης.