Στο φινάλε η Λυκόβρυση

Στο φινάλε η Λυκόβρυση

Η ομάδα του Κώστα Ιωάννου λύγισε την Ανθούπολη (2-0) και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς τη Νέα Ιωνία.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 09/04/2017

Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα που έγινε στη Χωράφα το απόγευμα του Σαββάτου (8/4) κατάφερε η Λυκόβρυση να καταβάλει την αντίσταση της Ανθούπολης και να φτάσει στη νίκη με 2-0. Έτσι, η ομάδα του Κώστα Ιωάννου πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς τη 2η θέση στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια που είχε η Νέα Ιωνία. Μετά από 82 λεπτά αγώνα ο Γιαννόπουλος βγήκε απέναντι από τον Καπόπουλο και τον πλάσαρε εύστοχα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, που έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 89' με υπέροχη λόμπα του Δ. Ραφτόπουλου σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου (0-2).

Διαιτητής ήταν ο Ι. Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Σταυρόγλου και Κατοίκο.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Γιάννης Σγουρός): Καπόπουλος, Κακιώρης, Τσαλίκης, Κ. Τζεβελέκος, Θ. Τζεβελέκος, Κοσκινάς (59' Καραπαλίκογλου), Καραστέργιος (46' Μιχαλακέλης), Παππάς, Δρόσος, Στανόγεβιτς (52' Κυριανάκης), Στρείδης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Παρδάλης, Κορκούτι, Τζένης, Αγγελής, Π. Ραφτόπουλος, Γιαννόπουλος (85' Κουλούρης), Καβαλάρης, Κάντριου (60' Πάγκας), Δ. Ραφτόπουλος, Επταήμερος (73' Σταματέλος).