Έβρεξε γκολ στο Ηράκλειο!

Έβρεξε γκολ στο Ηράκλειο!

Το πιο χορταστικό ματς της ημέρας έγινε στο Ηράκλειο, εκεί όπου η τοπική ομάδα κατέθεσε «ψυχή» και έμεινε στο 3-3 με τον Ήφαιστο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 09/04/2017

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-3

Οι γηπεδούχου είχαν μείνει πίσω στο σκορ με 2-0 και 3-1, παρόλα αυτά κατάφεραν και έσωσαν τον βαθμό στο τέλος. Παράπονα για το πρώτο (θεωρούν πως δεν υπήρξε πέναλτι) και το τρίτο γκολ που δέχτηκαν (θεωρούν πως ξεκίνησε από οφσάιντ) εκφράζουν οι φιλοξενούμενοι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στο αυτογκόλ του Μέρτκολα στο 15’ και το γκολ του Χίου στο 29’, ενώ στο 48’ ο Καφετζής με πέναλτι μείωσε. Στο 59’ ο Μπότης έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στον Ήφαιστο, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό με τα γκολ των Φερεντίνου στο 65’ και Παπάζογλου στο 89’.

Διαιτητές: Όντος, Τζίκας - Ρέντζελος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γκλώτσος, Μερτκολα, Δήμας (46’ Φερεντίνος), Αναγνωστόπουλος (62’ Μουκίδης), Λύκος, Ψαρρής, Καριατλής, Τσάτσος (35’ Παπάζογλου), Σαντριά, Καφετζής, Καραχάλιος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Στουραΐτης, Ζαγκλής (78’ Μαυρομάτης), Σφίχτης, Ζώγκος Β., Ντάτση, Κυριακόπουλος, Μπότης (90’ Βλασσόπουλος), Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Ζώγκος Α. (83’ Παναγιωτόπουλος), Χίος.