Ανεβαίνει το Ρουφ

Ανεβαίνει το Ρουφ

Με ολική ανατροπή στο σκορ το Ρουφ επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε του Χαϊδαρίου με 3-1.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 10/04/2017

ΡΟΥΦ-ΧΑΪΔΑΡΙ 3-1

Προηγήθηκαν στο σκορ στο 11' οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Κιούρκου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαυρουδή το οποίο δόθηκε σε ανατροπή του Γιαννουλάκη, Στο 38' ο Νταβαρίνος με σουτ και μετά από σύγχυση στην άμυνα έφερε το ματς στα ίσια. Για τη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 62' ο Μπεκατώρος με πλασέ και μετά από εκπληκτική ασίστ του Φωτόπουλου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Λάμπρου ενώ πάλι ο Μπεκατώρος στο 73' που έφυγε σαν βέλος στην αντεπίθεση με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1. Στο 68' οι του Ρουφ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή στον Μπεκατώρο.

Στο ματς που ήταν πλούσιο σε φάσεις στο 11' σε σουτ του Καραμπαλίκη η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Διπλή εντυπωσιακή και σωτήρια απόκρουση του γκολκίπερ του Ρουφ Κοντογιαννάτου στο 44' σε διαδοχικά τετ α τετ σουτ των Κοπανά και Καραμπαλίκη. Διαιτητικό τρίο Σ. Νικολάου, Τσαλίκης, Βασιλάκης.

ΡΟΥΦ: Κοντογιαννάτος, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος, Σκεύης(60' Σαμαράς), Φωτόπουλος(83' Ίσσα), Νταβαρίνος, Μέμας.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Σαββόπουλος, Χαλικιάς, Τουλούπης(67' λ.τ. Παπαδάς), Μουρεζίνης(79' Καμπεράϊ), Αλεβίζος, Γιαννουλάκης, Καραμπαλίκης, Χριστούλης, Μαυρουδής, Κοτσολάκος, Κοπανάς(70' Σακελλαρίου).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ