ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Τώρα για το ... ασύλληπτο!

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Τώρα για το ... ασύλληπτο!

Και μαθηματικά στη Β’ Κατηγορία είναι η ομάδα των δυτικών προαστίων που φορτσάρει για το 24χ24!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 18/04/2017

Τα πάντα δικά της τα θέλει η Κηπούπολη μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, από την στιγμή που μετά την εντός έδρας νίκη επί των Λεόντων την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΑ και παράλληλα τον τίτλο του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο!

Το πάθος των ανθρώπων της Κηπούπολης για το κάτι παραπάνω αποτυπώνεται στα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή της ομάδας Νώντα Μακρή ο οποίος δήλωσε: "Δεν σταματάμε εδώ έστω κι αν εξασφαλίσαμε την άνοδο με την νίκη μας επί των Λεόντων. Πάμε φουλ για νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πάμε για το 24 στο 24 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εύκολοι οι αντίπαλοι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στα παιχνίδια που απομένουν».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου πρόσθεσε: "Ήταν πολύ δύσκολη η νίκη που πετύχαμε επί των Λεόντων. Σημασία πάντως έχει ότι με τη νίκη αυτή εξασφαλίσαμε με μαθηματική ακρίβεια την άνοδο. Τώρα θέλουμε να φθάσουμε στο 24 στα 24. Κάτι το οποίο νομίζω ότι δεν απέχει και πολύ από τις δυνατότητές μας».

Πραγματικά, αν οι Περιστεριώτες καταφέρουν να πετύχουν το 24χ24 θα είναι κάτι το μοναδικό στα δεδομένα του ελληνικού, και όχι μόνο, ποδοσφαίρου!