«Αγκαλιά» με την άνοδο το Παλαιό Φάληρο!

«Αγκαλιά» με την άνοδο το Παλαιό Φάληρο!

Ένα τρίποντο χρειάζεται, πλέον, η ομάδα του Γιάννη Γαζή, μετά και τη σημερινή (22/4) νίκη του επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/04/2017

Αντίστροφα μετρά για την οριστικοποίηση της επανόδου του στην Α' κατηγορία το Παλαιό Φάληρο και μόνο με... αυτοκτονία θα την χάσει! Μετά και τη σημερινή (22/4) νίκη, αυτή τη φορά με 2-0 απέναντι στον -νεανικό και άνετο βαθμολογικά- Ατρόμητο Χαλανδρίου, η ομάδα του Γιάννη Γαζή εδραίωσε την πρωτοκαθεδρία της στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας, απέχοντας πλέον μόλις τρεις βαθμούς από την εξασφάλιση του στόχου και πέντε βαθμούς από την κατάκτηση του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 40' χάρη σε δεξί πλασέ του Ντόνε μετά από κάθετη πάσα του Παπανδρέου (1-0), ενώ στο 72' ο Γιαννακόπουλος έγραψε το 2-0 με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Μητροφάνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα ο Κωνσταντινίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς «στο 90' υπέστη πιθανό κάταγμα στη μύτη και συνεστήθη από τον ιατρό του αγώνα να μεταβεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω διαγνωστικό έλεγχο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνος.

Γκολ: 40' Ντόνε με δεξί πλασέ (από κάθετη πάσα του Παπανδρέου), 72' Γιαννακόπουλος με κεφαλιά (από φάουλ του Μητροφάνη)

Διαιτητές: Χαλδαίος, Γούναρης-Μπάγιας

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Μπόνης, Λεκαράκος, Τοπάλι, Κοθράς, Μητροφάνης, Ασλανίδης, Μαρούσης (67' Τρυφωνίδης), Γιαννακόπουλος, Παπανδρέου (81' Λουμίδης), Ντόνε (85' Μάλης), Κωνσταντινίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καπάνταης, Γερώνυμος (69' Κανελλόπουλος), Αφεντουλίδης, Δρόσης, Παντέλογλου, Αλ Ουρεϊκάτ (61' Μιχάλης), Δούκας, Μαυροματάκης, Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης (77' λ. τρ. Αγγέλου), Φλέγκας.


(φωτο: Πανηγυρική σέλφι των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Γαζή μετά το τέλος του αγώνα)