Παραμονεύει το Αιγάλεω

Παραμονεύει το Αιγάλεω

Εξακολουθεί να απειλεί τον Πανερυθραϊκό το «Σίτυ» (4-0 τη Διάνα Ηλιούπολης).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/04/2017

Συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά τον Πανερυθραϊκό το Αιγάλεω, περιμένοντας το «στραβοπάτημα» που θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει... σάλτο στην 1η θέση! Στο ντεμπούτο του Ηλία Καλοπήτα στην τεχνική ηγεσία, το «Σίτυ» υποδέχθηκε τη Διάνα Ηλιούπολης, της οποίας επιβλήθηκε με άνεση, όπως μαρτυρά το τελικό 4-0.

Στο 24' ο Βέρμπης άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από ασίστ του Σπανού (1-0), στο 46' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με σουτ μετά από ασίστ του Τζανέτου, στο 63' ο τελευταίος σκόραρε για το 3-0 και στο 89' ο Τσαρκάνι διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Θα πρέπει να αναφερθεί πως στο 56' ο Σπανός βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώ εκτιμήθηκε πως ο νεαρός χρησιμοποίησε το χέρι για να σκοράρει.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου, με βοηθούς τους Κολλιάκο και Κ. Μαχαίρα.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας): Γιώρας, Κοντιζάς, Κολοβος, Παπουτσής, Καλογερής (36' λ.τρ. Τζαφεράκος), Κωτσερίδης, Παπαθανασίου, Τζανέτος (74' Τσαρκάνι), Τουλουβασίλης (46' Σταμος), Βερμπης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Ακης Μιχαηλιδης): Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Βούτας (67' Λουτσάι), Φαρμάκης, Νίκολι, Χρ. Μπαλαφούτης (53' Παπαδημητρίου), Παριανός, Αναστασιου (65' Σταθακόπουλος), Α. Μπαλαφούτης, Ρούσεφ, Καλλέργης.