Το πρώτο βήμα ο Όμιλος

Το πρώτο βήμα ο Όμιλος

Η ομάδα του Λευτέρη Αλεξάκη ανέβηκε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού μετά τη νίκη της στα Σούρμενα (0-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/04/2017

Κάπως καλύτερα είναι, πλέον, τα πράγματα για τον ΑΟ Περιστερίου, μετά τη διεξαγωγή της 28ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας. Η ομάδα του Λευτέρη Αλεξάκη έκανε το πρώτο βήμα από τα δύο που ήθελε, με την επικράτησή της με 1-0 στα Σούρμενα, καθώς άφησε στην 15η θέση τη Διάνα Ηλιούπολης. Αυτό που διεκδικούν τώρα οι κοκκινόμαυροι είναι να αποφύγουν και την 14η θέση, που στην καλύτερη περίπτωση θα οδηγήσει σε αγώνα μπαράζ με την ομάδα που θα έχει την 14η θέση στον 1ο όμιλο. Το μοναδικό γκολ της ημέρας σημειώθηκε στο 48' από τον Παπαευθυμίου, ο οποίος έμελλε να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του (0-1).

Διαιτητής ήταν ο Σφακιανάκης, με βοηθούς τους Δεληθοδωρή και Χ. Νικολάου.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Καλαματιανός, Μίλιος, Ζιώγας, Ακριτίδης, Βουγιούκος, Παπαδάκης (60' Θεοδώρου), Πρέκας, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Χατζηπαναγιώτης (68' Θυμιανός)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λευτέρης Αλεξάκης): Λιόνης, Αννιτσάκης, Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσύσογλου, Πλέστης, Χέλμης, Λειβαδάς (67' Κρεμμύδας), Ιατρούδης (85' Τσαλκιτζόπουλος).