Χαραυγιακός είσαι!

Χαραυγιακός είσαι!

Ποιος θα το περίμενε μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, όπου και ο Χαραυγιακός βρέθηκε ακόμα και στο -7 από την κορυφή, ότι δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος θα ανέβαινε στην πρώτη θέση!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 23/04/2017

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 4-0

Ποιος θα το περίμενε μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, όπου και ο Χαραυγιακός βρέθηκε ακόμα και στο -7 από την κορυφή, ότι δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος θα ανέβαινε στην πρώτη θέση! Οι «νερατζούρι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ήττα του Θριάμβου Χαϊδαρίου και επικρατώντας με τη σειρά τους εύκολα με 4-0 της Αγίας Ελεούσας γίνονται πλέον το φαβορί για τον τίτλο. Με την ήττα αυτή υποβιβάστηκαν και μαθηματικά οι φιλοξενούμενοι. Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ηλιούπολης ήταν ο Γιαννόπουλος που πέτυχε δύο γκολ, στο 23’ και στο 68’, ενώ ο Αναστασόπουλος είχε ανοίξει το σκορ στο 10’ και ο Φωστέρης είχε πετύχει το 3-0 στο 60’.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος Γ., Παναγιωτάρας - Κωσταγιάννης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ζαρίφης (69’ Αλεξανδρόπουλος), Τάγκαλος, Βαζούκης, Παϊκόπουλος (46’ Μακρυγιάννης), Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Φωστέρης, Γιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Ζήσης (64’ Κουντουριώτης).

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Ντουκάι, Ζαχαριουδάκης, Κυριακίδης, Καρύδης, Πατελάκης, Τζωρτζάτος, Καρατζάς, Παπαδόπουλος, Λαδάς, Κύβελος, Φιλίππου.