Κάλεσμα στον κόσμο από την Ηλιούπολη!

Κάλεσμα στον κόσμο από την Ηλιούπολη!

Κρίσιμο ματς για τον ιστορικό σύλλογο των νοτίων προαστίων αύριο (29/4)

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 28/04/2017

Την κατάσταση στα χέρια της διατηρεί η Ηλιούπολη για να τελειώσει χωρίς προβλήματα την φετινή σεζόν. Μόνο η... ψυχή του Θοδωρή Γεράρδη ξέρει τι τράβηξε φέτος για να διατηρήσει ανταγωνιστική την ομάδα με τα όσα μέσα διέθετε. Πλέον, όμως, ήρθε και η ώρα του κόσμου της Ηλιούπολης να βοηθήσει και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας σε αυτό το κρίσιμο ματς που έρχεται αύριο (29/4,17:00) στο Δημοτικό γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου και υποδέχεται το Καματερό.

Μάλιστα, η επίσημη ιστοσελίδα του ΓΣ Ηλιούπολης κάνει κάλεσμα στον «κυανέρυθρο» κόσμο να συμπαρασταθεί σε αυτό το δύσκολο ματς στην ομάδα του.

Πιο αναλυτικά: "Φίλαθλοι του ΓΣ Ηλιούπολης. Η ομάδα μας υποδέχεται το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης μας σε ένα κρίσιμο και δύσκολο παιγνίδι, την ομάδα του  Καματερού για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Η  παρουσία σας είναι απαραίτητη για τη νίκη της ομάδας μας".

Ήρθε, είδε και απήλθε ο... λίγος Χαλιώτης

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος επιθετικός Βαγγέλης Χαλιώτης αποχώρησε από την Ηλιούπολη. Και αν θέλετε την προσωπική άποψη του συντάκτη είναι μία σωστή απόφαση αυτή της διοίκησης της Ηλιούπολης.

Ένας ποδοσφαιριστής που δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα της ομάδας και το τελευταίο πράγμα που είχε στο μυαλό του ήταν να παίξει μπάλα και να βοηθήσει την Ηλιούπολη. Αποδείχτηκε λοιπόν πολύ... λίγος, ποδοσφαιρικά πάντα, για να σηκώσει το βάρος αυτής της βαριάς φανέλας. Άλλωστε οι αριθμοί του τα λένε όλα για την μηδενική προσφορά του. 737’ συμμετοχής από τον Ιανουάριο, ήτοι 9 συμμετοχές, και δεν πέτυχε ούτε... μισό γκολ!