Ράβει το τρίτο αστέρι το Αιγάλεω!

Ράβει το τρίτο αστέρι το Αιγάλεω!

Μία ανάσα από την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ είναι το Αιγάλεω!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/04/2017

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 2-0

Ολοκλήρωσε την μεγάλη του ανατροπή το Αιγάλεω που πλέον ... σφιχταγκάλιασε τον τίτλο! Αν και πριν από δέκα αγωνιστικές είχε βρεθεί στους 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή, πλέον, μετά και τη σημερινή εντός έδρας νίκη του με 2-0 επί των Σουρμένων και συνδυασμό με την ήττα του Πανερυθραϊκού στους Αγίους Ανάργυρους ολοκληρώθηκε η σούπερ ανατροπή! Πλέον με νίκη την τελευταία αγωνιστική, ή ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στον ουραγό Άγιαξ Ταύρου το «Σίτι» στέφεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής και ευελπιστεί ότι τελικά θα ανέλθει στη Γ’ Εθνική!

Μετά το τελικό σφύριγμα παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Αιγάλεω ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, όταν πληροφορήθηκαν την ήττα του Πανερυθραϊκού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του «Σίτι» τίμησε τα Σούρμενα για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ. 

Γκολ: 11’, 22’ Βέρμπης

Δοκάρι: 86' Τζανέτος. 

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Αραβίδης - Μπάγιας. 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιώρας, Παπουτσής, Κοντιζάς, Κολοβός, Τζαφεράκος, Παπαθανασίου, Κωτσερίδης (46’ Λίτσης), Σπανός (73’ Ρούσσος), Τζανέτος, Βέρμπης, Τουλουβασίλης (46’ Στάμος). 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καλαματιανός, Πρέκας, Τσακύρης, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Θυμιανός, Θεοδώρου (46’ λ. τρ. Γιοματάρης), Μανωλιάδης, Χατζηπαναγιώτης (84’ Μίσιος), Δημογιάννης, Καζαντζής.