Έστειλε μήνυμα τίτλου στο Χαραυγιακό ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου!

Έστειλε μήνυμα τίτλου στο Χαραυγιακό ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου!

Πανέτοιμος για να παίξει τα... ρέστα του την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Χαραυγιακού στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδειξε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/04/2017

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 6-1

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ξέσπασε στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου επικρατώντας με 6-1. Έτσι, με νίκη την τελευταία αγωνιστική στην Ηλιούπολη κατακτάει το πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπερτσιάς που πέτυχε χατ-τρικ (18’, 41’, 88’ Μπερτσιάς (το 1ο με κεφαλιά το 2ο με πέναλτι) και έδειξε...καυτός για την επόμενη εβδομάδα! Τα άλλα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσε στο 55’ ο Μπανιάς και στο 67’ και στο 84’ ο Παπαναστασίου με κεφαλιά. Στο 65’ είχε μειώσει για τη Δάφνη ο Καλλιοντζάκης.

Διαιτητές: Νικολάου, Ανδρουτσόπουλος – Δημητρακόπουλος

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Τσιούλος, Καλιακούδας (69' Υφαντής), Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς, Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος (66' Κανελλόπουλος), Κακλαμάνος, Σκεπετάρι (62' Παπαναστασίου)

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Σκανδαλάκης, Βερνάρδος (52' Ρισβάς), Λυκουρόπουλος, Ποτουρίδης (62' λ.τρ. Ραζακιάς), Τσάγαρης, Μαντζιώκας, Τσουκαλάς, Ποζίδης, Παππάς, Μπασκώζος (71' Κοτόφωλος), Καλλιοντζάκης.