Η τελευταία πράξη... του δράματος σε Καματερό και Περιστέρι!

Η τελευταία πράξη... του δράματος σε Καματερό και Περιστέρι!

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται το Σάββατο (6/5) στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, στην μάχη της παραμονής.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 03/05/2017

Στην κορυφή τα πράγματα ξεκαθάρισαν αφού το Αιγάλεω με ισοπαλία στον Ταύρο την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον ουραγό Άγιαξ κατακτάει το πρωτάθλημα. Έτσι, τα βλέμματα συνεχίζει να «κλέβει» η μάχη της παραμονής, όπου και τρεις ομάδες παλεύουν για να τα καταφέρουν!

Καματερό (13ο με 35 β.), Διάνα Ηλιούπολης (14η με 33 β.) και ΑΟ Περιστερίου (15ο με 32 β.) συνθέτουν το... παζλ της τελευταίας αγωνιστικής με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Καματερό και Διάνα να κλέβει την παράσταση!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων με νίκη ή ισοπαλία παραμένει στην κατηγορία, με τους Ηλιουπολίτες να ψάχνουν μόνο το "διπλό" στο Καματερό για να τα καταφέρουν.

Από την άλλη, ο ΑΟ Περιστερίου έχασε το τραίνο της απευθείας παραμονής και το μόνο που ελπίζει είναι να τερματίσει στην 14η θέση και να έχει μία δεύτερη ευκαιρία στο μπαράζ με τον 14ο του άλλου ομίλου, αρκεί φυσικά να μην υποβιβαστεί άλλη αθηναϊκή ομάδα από τη Γ' Εθνική.

Για να συμβεί αυτό του αρκεί να κερδίσει στην έδρα του την τελευταία αγωνιστική το αδιάφορο βαθμολογικά Χαλάνδρι. Πάντως στην ομάδα των δυτικών προαστίων δεν θα ήθελαν να κερδίσει η Διάνα στο Καματερό, γιατί σε αυτή την περίπτωση και πάντα με την προϋπόθεση ότι οι "ροσονέρι" νικάνε το Χαλάνδρι, θα παίξουν μπαράζ με το Καματερό για να δούμε ποιος θα παίξει στο νέο μπαράζ με τον 14ο του άλλου ομίλου!

Και αυτό γιατί Καματερό και ΑΟ Περιστερίου θα ισοβαθμήσουν στην 14η θέση με 35 βαθμούς και στα μεταξύ τους ματς δεν υπερέχει κανείς (1-1 τόσο το παιχνίδι στον πρώτο γύρο, όσο και αυτό στον δεύτερο)!

Αγωνία λοιπόν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!