Σιδηράς: Δύο τελικοί!

Σιδηράς: Δύο τελικοί!

Ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας αναφέρθηκε στην προσπάθεια επανόδου στην Α' ΕΠΣΑ λίγες ώρες πριν από το ματς με τα Βριλήσσια.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/05/2017

Έχει φτάσει στη... βρύση, αλλά για να πιει νερό, έχει ακόμη λίγο δρόμο! Η Νέα Ιωνία κρατά την τύχη της στα χέρια της, θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την άνοδο με δύο νίκες στα δύο παιχνίδια που απομένουν, αρχής γενομένης από το σημερινό (6/5), εκτός έδρας ματς με τα Βριλήσσια, όμως ο Αλέκος Σιδηράς προτιμά να είναι φειδωλός και μετρημένος στα λόγια του. «Ασφαλώς και δεν έχει τελειώσει τίποτα! Υπάρχουν μπροστά μας δύο τελικοί! Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα ο αντίπαλος με καλό προπονητή» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Είμαστε πάντα προσγειωμένοι και αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Αξίζει να αναφερθεί πως οι γαλαζοκίτρινοι θα αγωνιστούν με απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται ο Μιχαλάρης που έχει φύγει στο εξωτερικό, αλλά και οι τραυματίες Βογατσάς και Μάντεσης.