Σύνθημα νίκης στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Σύνθημα νίκης στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Ένας αγώνας, ένα αποτέλεσμα, η νίκη και κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/05/2017

Αυτό είναι το ρεζουμέ σχετικά με την αυριανή συνάντηση Χαραυγιακός – Θρίαμβος Χαϊδαρίου για την 30η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' Αθηνών και η ομάδα τoυ Χαϊδαρίου, είναι υποχρεωμένη για να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή, να πάρει μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Θρίαμβος, ο οποίος είναι 2 βαθμούς πίσω στην βαθμολογία από τον πρωτοπόρο και γηπεδούχο Χαραυγιακό, δίνει τον πιο μεγάλο αγώνα της έως τώρα ιστορίας του. Το χαϊδαριώτικο σωματείο σε 90 λεπτά παίζει τους κόπους μιας χρονιάς, η οποία είναι, ούτως ή, άλλως επιτυχημένη, αλλά αφού φτάνεις στην βρύση… σίγουρα θέλεις να πιεις και νερό! Και από την άλλη, έχοντας παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό σύνολο όλη την χρονιά, όπου ίσως κανένας δεν περίμενε το ξεπέταγμα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, έχει την ευκαιρία με καθαρό μυαλό και ψυχή να πάει να… πολεμήσει αγωνιστικά αυτό το 90λεπτο!

Άλλωστε αυτή είναι και βασική έννοια του αθλήματος που λέγεται ποδόσφαιρο. Μπαίνεις για να κερδίσεις!

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, σύμφωνα πάντα με την αθλητική ιστοσελίδα ipolimas.gr, χθες Παρασκευή, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Χαραυγιακό και ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ στην χθεσινή προπόνηση, θέλησε να τους ανεβάσει και να τους τονώσει την ψυχολογία, μπαίνοντας στα αποδυτήρια για τους μιλήσει.

Ο Θεοδοσιάδης μιλώντας σε τεχνική ηγεσία και παίκτες, εξήρε την προσπάθεια που έχουν καταβάλει ως τώρα, τους είπε ότι έχουν κάνει επιτυχημένη πορεία και τους ζήτησε να πάνε να παίξουν την μπάλα τους με καθαρό μυαλό και να πάρουν τη νίκη για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα. Επίσης ο κορυφαίος διοικητικός παράγοντας του συλλόγου ανέφερε ότι ποδοσφαιρικά έχουν καταπλήξει με την εικόνα τους όλη την φίλαθλη κοινωνία της Αθήνας και αυτό περιμένει, ο ίδιος, να κάνουν και στον αγώνα με τον Χαραυγιακό. «…Το γεγονός ότι το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή είναι η νίκη, νομίζω ότι δεν μας βάζει με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αντίθετα μας δίνει ώθηση για να παίξετε με ξεκάθαρο στόχο και να πανηγυρίσετε τον τίτλο, που σίγουρα με την εικόνα που έχετε δείξει όλη την χρονιά, νομίζω ότι σας αξίζει… Σας έχω απέραντη ποδοσφαιρική εμπιστοσύνη, παίξτε την μπάλα σας και πάρτε τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Θεοδοσιάδης στην ομιλία του, ανεβάζοντας την ψυχολογία τεχνικής ηγεσίας και παικτών, δείχνοντας για άλλη μια φορά και έμπρακτα ότι είναι πάντα στο πλευρό τους.

πηγή: ipolimas.gr