Το πρωτάθλημα στο Αιγάλεω!

Το πρωτάθλημα στο Αιγάλεω!

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε το Αιγάλεω στον Ταύρο απέναντι στον Άγιαξ το οποίο και ήταν αρκετό για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 07/05/2017
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ-ΑΙΓΑΛΕΩ 1-1
Το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα Αθηνών κατέκτησε το Αιγάλεω παρά το γεγονός πως έμεινε στο 1-1 με τον Άγιαξ Ταύρου. Για να κατακτήσει και την άνοδο το "Σίτι" πρέπει να κερδίσει στο μπαράζ το ερχόμενο Σάββατο τον πρωταθλητή του άλλου ομίλου που θα είναι ή ο Χαραυγιακός ή ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.
Το "Σίτι" προηγήθηκε νωρίς στο 29'', με δυνατό σουτ του Βέρμπη μέσα από την περιοχή. Στο 72' από λάθος της άμυνας ο Κούρτι με κοντινόσουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 73' σε φάουλ από τριάντα μέτρα του Ερμάλ η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιώρα.
Διαιτητές: Γρίμμας, Καφρίτσας - Τζίμας.
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κορδάς, Κούρτι, Ανδρέου, Γεωργακόπουλος, Καντέλι, Σιώζος(84' Αποστολόπουλος), Ερμάλ, Σκόρδος(61' Νταλίπι), Βαζλαματζής(52' Τσακάλη), Σερδενές, Παληγεώργος.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιώρας, Παπουτσής, Κολοβός, Παπαθανασίου, Τζανέτος(59' Στάμος), Τζαφεράκος, Κοντιζάς, Κωτσερίδης, Βέρμπης(80' Λίτσης), Σπανός, Τουλουβασίλης(52' Τσαρκάνι).