Τα Βριλήσσια έβαλαν «στοπ» στη Νέα Ιωνία

Τα Βριλήσσια έβαλαν «στοπ» στη Νέα Ιωνία

Έχασε τη διαφορά ασφαλείας που διατηρούσε η ομάδα του Αλέκου Σιδηρά στη μάχη της ανόδου (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/05/2017

Μόνο εύκολο δεν ήταν το έργο της Νέας Ιωνίας στο δημοτικό γήπεδο Βριλησσίων, όπως αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της προσφυγικής πόλης γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ομώνυμη ομάδα και, έτσι, έχασε τη διαφορά ασφαλείας που διατηρούσε μέχρι χθες στη μάχη της ανόδου. Πλέον, οι γαλαζοκίτρινοι μάλλον θα αναγκαστούν να δώσουν αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τη Λυκόβρυση, αν δεν διαταραχθούν την τελευταία αγωνιστική τα δεδομένα που έχουν, πλέον, διαμορφωθεί. Από την άλλη, το νεανικό σύνολο του Γιάννη Χαραλαμπίδη παρουσίασε για ακόμη μία φορά τις αρετές του και αγωνίστηκε χωρίς άγχος για τη νίκη, που στο τέλος ήρθε.

Στο 25' ο Μακρυπίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης με ψηλοκρεμαστό πλασέ (1-0).

Διαιτητής ήταν ο Ν. Φωτόπουλος, με βοηθούς τους Νικολάου και Κασιμάτη.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Κουγιανός, Καλογήρου, Κατσιμίχας, Νικολογιάννης (55' Καγιώργης), Μακρυπίδης, Γκίζης (66' Πουλάκης), Μπαντούνας, Κυρκιλής, Γκρέκος, Σαχινίδης, Δημητρέλος (87' Χαλιβελάκης)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Αλέκος Σιδηράς): Καρούσος, Κοντής, Παπαδόπουλος, Χρούσης, Παπακουνάδης, Τζήμας, Τριάντης (65' Χαλκιαδάκης), Βιδίστα (46' Κουτσούμπας), Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος, Πανταγιάς.