Η Λυκόβρυση απειλεί!

Η Λυκόβρυση απειλεί!

Με τη νίκη της επί της Ειρήνης Πετρούπολης (4-0) πλησίασε στον πόντο τη Νέα Ιωνία.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/05/2017

Σε τροχιά ανόδου έχει μπει, πλέον, η Λυκόβρυση, βάζοντας «φωτιά» στην κορυφή του 1ου ομίλου στη Β' κατηγορία! Η ομάδα του Κώστα Ιωάννου νίκησε με 4-0 την ουραγό Ειρήνη Πετρούπολης και πλησίασε στον πόντο τη δεύτερη της κατάταξης Νέα Ιωνία, κάτι που σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία αγωνιστική οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο σε αγώνα μπαράζ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Ιωάννου ήταν καταιγιστικοί! Μόλις στο 8' ο Καβαλλάρης έκανε το 1-0 με κοντινή προβολή, με τον Επταήμερο να «σημαδεύει» δοκάρι με σουτ. Στο 18' οι γηπεδούχοι έχασαν νέα, μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Δ. Ραφτόπουλος νικήθηκε από τον Κούμη από την άσπρη βούλα, με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι για να απομακρυνθεί. Τελικά, το 2-0 έγινε στο 28' χάρη σε πλασέ του Επταήμερου, ο οποίος αξιοποίησε παράλληλη πάσα του Κάντριου. Στο 38' ο Δ. Ραφτόπουλος άνοιξε... λογαριασμό στον αγώνα για το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Λυκόβρυση κατέβασε ταχύτητα, με τον Τζένη να πλασάρει στο δοκάρι στο 87' και τον Ι. Σταματέλλο να διαμορφώνει το τελικό 4-0 με πλασέ στο 90'.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρουτσόπουλος, με βοηθούς τους Μαρούλη και Κούλη.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Παρδάλης (28' λ. τρ. Ι. Σταματέλλος), Κωτσιόπουλος, Τζένης, Αγγελής, Π. Ραφτόπουλος, Επταήμερος, Μήτογλου (46' Κουλούρης), Κάντριου (69' Μπίτας), Δ. Ραφτόπουλος, Καβαλάρης

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ.: Κούμης, Σύρος, Κράιας, Κουτρόλλι, Καπετάνης, Βαρέσης, Σουρμπής, Παπαχριστόπουλος, Ρώιμπας, Κασπύρης, Βουρλάκης.