Διπλή γιορτή στην Κηπούπολη

Διπλή γιορτή στην Κηπούπολη

Το... έλα να δεις έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας της Κηπούπολης μετά την λήξη του αγώνα που βρήκε την ομάδα νικήτρια με σκορ 1-0 επί της Λαύρας Αργυρούπολης και ταυτόχρονα να φθάνει στην 23η σερί επιτυχία της.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 12/05/2017
Οι παίκτες της ομάδας...θαύμα στην φετινή σεζόν Γιόρτασαν με την ψυχή τους αυτή την επιτυχία για έναν επιπλέον λόγο. Αφιέρωσαν αυτό το τρίποντο στον τεχνικό της ομάδας τους Δημήτρη Φιλίππου ο οποίος αυτή την ημέρα (Κυριακή 7/5) είχε τα γενέθλιά του αφού έκλεισε τα 44. Οι παίκτες της Κηπούπολης του επιφύλαξαν έκπληξη αφού του έφεραν μια μεγάλη τούρτα στα αποδυτήρια και κόβοντας του του ευχήθηκαν τα γνωστά και τα καλύτερα. Στο μεταξύ για το Μεγάλο Πεύκο έφυγε την Δευτέρα (8/5) ο σπουδαίος αμυντικός της πρωταθλήτριας Κηπούπολης Αντώνης Κούρτης, προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στους Καταδρομείς. 
Στην έναρξη του αγώνα με την Λαύρα Αργυρούπολης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλιού παράγοντα της ομάδας Βασίλη Πομώνη και για το λόγο αυτό οι παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.
Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με πανό και βεγγαλικά κατά την είσοδο της ομάδας τους δημιούργησαν οι νεαροί οπαδοί της Κηπούπολης. Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Λεοτσινίδης μπήκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εκπληκτική πορεία τους στο πρωτάθλημα.
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου τόνισε: "Ότι και να πει κανείς για τα παιδιά της ομάδας μας είναι λίγο. Οι 23 σερί νίκες νομίζω ότι τα λένε όλα και αποδεικνύουν την ανώτερότητά τους σε όλους τους τομείς. Στο δύσκολο ματς με την Λαύρα παρότι δεν είχαμε και πολύ καλή απόδοση σε σύγκριση με άλλα ματς σημασία έχει ότι κερδίσαμε".
Ο χρυσός σκόρερ της Κηπούπολης  Δημήτρης Ζήσης δήλωσε: "Είμαι ευτυχισμένος που από το δικό μου γκολ ήρθε η νίκη της ομάδας μου. Ωστόσο η επιτυχία είναι συνολική".
Στο μεταξύ στις 27 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η φιέστα ανόδου και κατάκτησης του τίτλου της πρωταθλήτριας Κηπούπολης. Προφανώς εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι με άλλη ομάδα και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ