Έπεσε το Καματερό, ελπίζει το Περιστέρι

Έπεσε το Καματερό, ελπίζει το Περιστέρι

Ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο μία καταστροφική χρονιά για το Καματερό, εν αντιθέσει με τους Περιστεριώτες που συνεχίζουν να ελπίζουν πως θα τη...σκαπουλάρουν!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 13/05/2017
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2-0 (παράταση)
 
Το δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία κέρδισε το Περιστέρι, που επιβλήθηκε 2-0 του Καματερού στην παράταση, στον αγώνα κατάταξης και έτσι ο "Όμιλος" θα συμμετάσχει στο μπαράζ σωτηρίας με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, ενώ το Καματερό πήρε τον δρόμο για τη Β’ ΕΠΣΑ. Το σκορ άνοιξε στην παράταση και στο 98’ όταν μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Κρεμμύδα, ο Τρακόσης έκανε την προβολή για να διώξει, αλλά σημείωσε αυτογκόλ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 118’ ο Λειβαδάς.
Η στιγμή του αγώνα ήταν στο 10’ όταν γύρισε η γλώσσα του Πλέστη και προς στιγμήν πάγωσαν όλοι. Το ματς διεκόπη περίπου για έξι λεπτά και στο διάστημα αυτό ο γιατρός του αγώνα Σπύρος Παινέσης πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη. Ο Πλέστης μετατράπηκε σε ήρωα της αναμέτρησης, αφού βγήκε εκτός για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά στη συνέχεια επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε το παιχνίδι. 
 
Διαιτήτευσαν οι Ζαραβίνος, Κορτέσης, Κουτσογιάννος.  
 
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Λιώνης, Τσαλκιτζόπουλος (86’ Ιατρούδης), Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσίσογλου, Πλέστης, Κρεμμύδας, Χέλμης, Λειβαδάς (119’ Μπούζας).
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Μητρούσης, Μπιτέλης (67’ Παναγιωτόπουλος), Κοντόσταυλος, Άγκολι (106’ Αθανασόπουλος), Λιώνας, Καλογερόπουλος Ι., Ντάτις, Τρακόσης, Λάμε (76’ λ.τρ. Σαλαπάτας), Καλογερόπουλος Γ., Λέκκας.