Τερψιθέα από...ατσάλι στην Α' ΕΠΣΑ!

Τερψιθέα από...ατσάλι στην Α' ΕΠΣΑ!

Δικαίωση για τους ανθρώπους της Τερψιθέας!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/05/2017

ΤΕΡΨΙΘΕΑ- ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 1-1

Μετά από ένα άκρως συναρπαστικό ματς, το οποίο είχε και μεγάλη ένταση, η ομάδα των νοτίων προαστίων και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε στο ουδέτερο γήπεδο Γλυφάδας, έμεινε στο 1-1 με τον Άγιο Θωμά, ένα αποτέλεσμα όμως, που ήταν αρκετό για να τη στείλει στην Α’ ΕΠΣΑ μετά από οχτώ χρόνια!

Πάλεψε γερά σε ένα ακόμη μπαράζ ο Άγιος Θωμάς, το δεύτερο τα τελευταία τρία χρόνια και παρά το γεγονός πως είχε το μειονέκτημα της έδρας και της ισοπαλίας το πήγε μέχρι το τέλους.

Τέλος αξίζιε να σημειωθεί πως το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με περίπου 25’ καθυστέρηση. Κι αυτό γιατί κάποιοι οπαδοί της Τερψιθέας θέλησαν να πάνε, με απειλητικές φυσικά διαθέσεις, προς την απέναντι πλευρά των εξεδρών όπου και βρίσκονταν οι φίλοι του Αγίου Θωμά. Όμως, σταματήθηκαν από την άμεση επέμβαση των ανθρώπων της Τερψιθέας που τους έκαναν συνεχώς συστάσεις για να γυρίσουν στις θέσεις τους. Ο διαιτητής της συνάντησης έκρινε σκόπιμο να περιμένει να γυρίσουν εντελώς στις θέσεις τους οι οπαδοί των γηπεδούχων και να ηρεμήσουν οριστικά τα πνεύματα, αφού όλο αυτό το διάστημα δεν σταματούσαν να ψάχνουν τον τρόπο να προσεγγίσουν την πλευρά των οπαδών του Αγίου Θωμά, χωρίς πάντως να τα καταφέρνουν και έτσι δεν ξέφυγε η κατάσταση. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα περαιτέρω πρόβλημα.

Γκολ: 2’ Μαστρογιάννης (με πεν που κέρδισε ο Αλικάι από τον Μυλωνά) – 7’ Χατζηστεφάνου (από κοντά)

Ακυρωθέν γκολ: 10’ Χατζηστεφάνου (για φάουλ πάνω στον Χρυσικό)

Αποβολές: 90’+5’ Χατζηστεφάνου- 90’+5’ Μεταξούλης (απευθείας κόκκινη και οι δύο για μεταξύ τους συμπλοκή)

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Κορτέσης-Νιδριώτης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Εξαρχάκος, Μυλωνάς, Δρακουλής, Μπελέρης, Σπανός, Ζησόπουλος, Ζώτος (62’ Τσακλάνος), Νίκου (90’ Παγιαβλάς), Σκουμπουρδής, Ματσάγγος, Χατζηστεφάνου

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ: Χρυσικός, Χάβος, Γκραμπότσκα, Χαντζής, Μεταξούλης, Ζαρκαδούλας, Χαρατσάρης, Σάλα, Μαντέλος (56’ Δάβαρης), Μαστρογιάννης (69’ Κατσαρός), Αλικάι (85’ Γεωργίου)