Με νέο τεχνικό δίδυμο θα πορευτούν τα Σούρμενα!

Με νέο τεχνικό δίδυμο θα πορευτούν τα Σούρμενα!

Τα Σούρμενα πήραν την μεγάλη απόφαση και έδωσαν την ευκαιρία σε δύο δικά τους παιδιά ώστε να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 23/05/2017

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μητρούσης, που ολοκλήρωσε απολύτως επιτυχημένα τη σεζόν καθώς με αυτόν στον πάγκο τα Σούρμενα κατέκτησαν το Κύπελλο, θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Από την άλλη δεν θα είναι μόνος, καθώς μαζί του θα βρίσκεται ο... Καζα-γκολ!

Ο μεγάλος σκόρερ τελικά πήρε την απόφαση και ολοκλήρωσε την πολύχρονη και απόλυτα επιτυχημένη πορεία του στο ποδόσφαιρο και κρέμασε τα παπούτσια του.

Όμως, δεν αποχωρεί από τα αγαπημένα του Σούρμενα καθώς μαζί με τον Γιάννη Μητρούση θα αποτελέσουν το νέο τεχνικό δίδυμο της ομάδας!

Ο Νίκος Ακριτίδης, φυσικά δεν αποχωρεί σε καμία των περιπτώσεων από τον ιστορικό σύλλογο και θα συνεχίσει να βρίσκεται στα τμήματα των ακαδημιών, όπως άλλωστε έκανε με απόλυτο επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Από εκεί και πέρα στόχος των «ροσονέρι» είναι να μπουν οι βάσεις για τη νέα τριετία. Το βάρος θα δοθεί στο νεανικό αλλά άκρως ταλαντούχο έμψυχο δυναμικό της ομάδας σε συνδυασμό και με ένα έμπειρο κορμό που διαθέτει η ομάδα καθώς και σε προσθήκες εκεί όπoυ χρειάζεται.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 20:00