Η Λαύρα Αργυρούπολης γιορτάζει!

Η Λαύρα Αργυρούπολης γιορτάζει!

Πανάξια η Λαύρα κέρδισε την άνοδο στη Β' ΕΠΣΑ!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/05/2017

Μπορεί στον 2ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ η Κηπούπολη να ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση με το ασύλληπτο 24χ24, όμως και η Λαύρα Αργυρούπολης δεν πήγε πίσω! Η ομάδα του Αργύρη Ψαρρού ήταν απολύτως δίκαια η μία από τις τρεις ομάδες, μαζί με Κηπούπολη και Ιεράπολη, που κέρδισε την άνοδο στη Β' ΕΠΣΑ. Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων έπαιξε μεστό ποδόσφαιρο και κατά διαστήματα πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους της δείχνοντας τη σοβαρή δουλειά που γίνεται, τόσο στο αντρικό τμήμα, όσο και στις ακαδημίες. Άλλωστε πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Παράλληλα οι παίκτες της Λαύρας έδειξαν πως είχαν τα κότσια και τη θέληση που έπρεπε στα κρίσιμα ματς ώστε να πάρουν την άνοδο. Αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια με τον Πλάτωνα στα οποία επικράτησε με 2-1 και 2-0 και μάλιστα στο πρώτο είχε βρεθεί πίσω στο σκορ.

Όμως, η διοίκηση του Βλάση Ρηγόπουλου δεν σταματάει εδώ, καθώς έχει όραμα για την ομάδα και θα στοχεύσει τη νέα σεζόν στη Β' ΕΠΣΑ να έχει μία σημαντική πορεία! Ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν, όπου και τις επόμενες μέρες θα έχουμε και νεότερα.

Μέχρι τότε προηγείται η γιορτή λήξης για τη Λαύρα Αργυρούπολης για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε απολύτως επιτυχημένα, τόσο φυσικά στο αντρικό τμήμα που πιστοποιήθηκε με την άνοδο στη Β’ κατηγορία, όσο και με τις δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών οι οποίες προσελκύουν συνεχώς όλο και περισσότερους ταλαντούχες αθλητές!

Ακολουθεί η ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη γιορτή λήξης: 

«ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-17 ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 6:15μμ. γήπεδο ΛΑΥΡΑΣ

Πρόσκληση σε αθλητές, γονείς, παιδιά, προπονητές, μέλη, φίλους και φιλάθλους μας, για μία αξέχαστη βραδιά χαράς και διασκέδασης. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, την άνοδο της αντρικής μας ομάδας, στη Β’ ΕΠΣΑ. Θα υπάρξουν βραβεύσεις των αθλητών όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας, μουσική, χορός, φαγητό και πολλά ακόμα.

Η γιορτή όπως πάντα, θα ξεκινήσει με τον καθιερωμένο αγώνα «ποδοσφαίρου» του ΜΠΥΡΑΪΚΟΥ και του ΚΟΨΙΔΙΑΪΚΟΥ. Να ετοιμάζονται τα roster, οι μπαμπάδες θα πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στο γραφείο του Συλλόγου μας.

Σας περιμένουμε...
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 6:15μμ».