Οι ευχαριστίες του ΑΟ Βύρωνα

Οι ευχαριστίες του ΑΟ Βύρωνα

Στέλνει τις ευχαριστίες του ο ΑΟ Βύρων.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/05/2017

Πιο αναλυτικά: «Στον Αθλητικό Όμιλο Βύρωνα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοήθησαν στη φετινή απίστευτα δύσκολη χρονιά, λόγω παντελούς έλλειψης γηπέδου και χώρου για προπόνηση τόσο για την αντρική ομάδα όσο και για τις ακαδημίες μας. Πρώτη απ’όλους, θα μας επιτρέψετε, την Διάνα Ηλιούπολης, που πλέον θεωρούμε αδέρφια μας, και ειδικότερα τον κ. Μίμη Ζωντήρο, τον κ. Γιάννη Σιούτη τον κ. Γιάννη Ιωσηφέλλη τον κ. Δημήτρη Κόρρα τον πρώην προπονητή της κ. Κώστα Τσαβαλιά αλλά και τον νυν κ. Άκη Μιχαηλίδη, τον προπονητή του εφηβικού κ. Γιώργο Ζουμπουνέλη.

Μας φέρθηκαν σαν να ήμασταν μια ομάδα, μας έκαναν να νιώσουμε, αυτό που λέει ο λαός μας σαν στο σπίτι μας. Ευχαριστούμε πολύ δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Φωστήρα Ηλιούπολης και τον πρόεδρό του κ. Σπύρο Ασωνίτη τον κ. Χρήστο Γιαννούτσο και τον προπονητή κ. Ηλία Σιακαβάρα.

Τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης και τον πρόεδρό του κ. Θέμη Γιαννόπουλο, την ομάδα του Προμηθέα και τον πρόεδρό του κ. Γιώργο Κουρτέλη.

Τον Εθνικό Αστέρα και τον πρόεδρό του κ. Βασίλη Αδαμάκη αλλά και τον κ. Κώστα Χονδρογιάννη. Το φίλο σωματείο του ΓΣ Καισαριανής, τον κ. Γιώργο Τσαπόγα και το respect cup τον κ. Γιάννη Τεριλίδη και Κωνσταντίνο Ράπτη που με τα άρθρα τους για την ομάδα μάς στήριξαν. Όλοι οι παραπάνω βοήθησαν την ομάδα μας όχι μόνο να κρατηθεί στην κατηγορία αλλά να τερματίσει στην τιμητική 8η θέση. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και δεσμευόμαστε να σας το ανταποδώσουμε».

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 19:24