ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: «Κάναμε πράξη τη δέσμευση»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: «Κάναμε πράξη τη δέσμευση»

Το αθηναϊκό ποδόσφαιρο δεν έχει την πολυτέλεια ιστορικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Λιοσίων να μη βρίσκονται, τουλάχιστον, στην Α’ Κατηγορία.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 31/05/2017

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι το... βάρος της φανέλας που διαθέτει η ομάδα τους και θέλησαν να είναι περαστικοί από τη Β’ κατηγορία. Κάτι που τελικά κατάφεραν στο μπαράζ με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και μένοντας στο 1-1 στο ΔΑΚ Ιλίου πήραν την άνοδο.

Με την ευκαιρία του προβιβασμού από τον Ολυμπιακό Λιοσίων εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση στην οποία και εκφράζουν τις ευχαριστίες τους.

Πιο αναλυτικά: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο έκαναν πράξη τη δέσμευση τους ότι η ομάδα θα επανέλθει άμεσα στην Α’ Κατηγορία. Όλοι αγωνίστηκαν και όλοι συνέβαλαν γι’ αυτό το σκοπό. Εκφράζουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους φροντιστές που συνέβαλαν σε αυτή την άνοδο. Επίσης ευχαριστούμε τα τοπικά σωματεία ΑΟ Ιλίου, ΑΟ Ιάσων και ΑΕ Ιλίου που μας συμπαραστάθηκαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα που δώσαμε και πιστεύουμε ότι είναι η αρχή μιας νέας θεώρησης των ποδοσφαιρικών πραγμάτων της πόλης μας. Στο πλευρό της ομάδας για την άνοδο βρέθηκαν  και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν και αυτοί με τον τρόπο τους και τους ευχαριστούμε θερμά.

Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και σε  αυτόν τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που μας έκανε να είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε τον σύλλογο αυτό με την παρουσία του στους αγώνες μπαράζ. Ένας κόσμος που έδειξε ότι ποτέ δεν θα αφήσει την ομάδα μόνη της και θα σταθεί εμπόδιο σε όποιον βρεθεί μπροστά της και εναντίον της! Υ.Σ. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Χαλανδρίου για τον όμορφο και έντιμο αγώνα που έκαναν και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα».