Αποχαιρετάει Διάνα και αθηναϊκό ποδόσφαιρο ο Ρούσεφ

Αποχαιρετάει Διάνα και αθηναϊκό ποδόσφαιρο ο Ρούσεφ

Η Διάνα Ηλιούπολης ήταν η δωδέκατη ομάδα στην δεκαεπτάχρονη παρουσία του Βούλγαρου μέσου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/06/2017

Μια παρουσία ποιοτική και διακριτική. Ο Ιβαν Ρούσεφ έκανε πολλούς φίλους και πήρε πολλά χειροκροτήματα για την σπουδαία μπάλα και τον αδαμάντινο χαρακτήρα στην θητεία του στην Ελλάδα. Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από την Διάνα μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας (φεύγει γιατί συμπλήρωσε 38 χρόνια ζωής και δεν μπορεί να παίξει στα πρωταθλήματα της Αθήνας σύμφωνα με τα όρια ηλικίας που έχει θεσπίσει η ΕΠΣΑ) παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα στο facebookπου διατηρεί η Διάνα Ηλιούπολης! Βέβαια δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αφού εξετάζει διάφορες προτάσεις που του έχουν γίνει για να συνεχίσει ένα χρόνο ακόμα, φυσικά σε κάποια άλλη ποδοσφαιρική Ένωση της χώρας. Αν δεν το πράξει αυτό είναι πολύ πιθανό να αναλάβει πόστο στην ομάδα της Διάνας.

Ομάδα της καρδιάς του η ΑΕΚ

Ο Ιβάν Ρούσεφ αναφέρθηκε για όλους και για όλα. Ήταν μια «εξομολόγηση» για την ποδοσφαιρική και προσωπική του ζωή. Θεωρεί «ομάδα της καρδιάς του» την ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε τρία χρόνια, πλέκει το εγκώμιο στους φίλους της Ένωσης, χαρακτηρίζει τον Βασίλη Τσιάρτα τον πιο ποιοτικό παίκτη που έπαιξε μαζί του, ευχαριστεί τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Φερνάντο Σάντος για όσα του προσέφεραν σαν προπονητές και αναφέρθηκε κολακευτικά για τον Βραζιλιάνο Ριβάλντο. Επίσης θεωρεί τον Ροδίτη Χρυσοχοΐδη ως τον πιο ωραίο παράγοντα που συνάντησε στην χώρα μας, έχει σαν ίνδαλμα τον Λιονέλ Μέσι, δεν θέλει να θυμάται το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αφού πέρασε δύσκολα όταν έπαιζε εκεί εναντίον του Ολυμπιακού και πιστεύει ότι ο Κύρος Βασσάρας ήταν ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής.

Ο Ιβάν Ρούσεφ τέλος αναφέρθηκε και για τις αδυναμίες εκτός γηπέδων. Για τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Ρόζα, για τον Κώστα Καραμανλή και την Νέα Δημοκρατία, για το αγαπημένο του παστίτσιο, για την τρέλα που έχει με τον Χατζηχρήστο, τον Μουστάκα και τον Αλ Πατσίνο, για την όμορφη Αθήνα που την λατρεύει, χαρακτήρισε όμορφη και έξυπνη την ελληνίδα γυναίκα και πολιτισμένο τον Έλληνα πολίτη.