Στο σωστό δρόμο το Ηράκλειο

Στο σωστό δρόμο το Ηράκλειο

Στον πάγκο του συλλόγου και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Γιώργος Τσαμόπουλος

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 02/06/2017

Δεν έχουμε δει ουκ ολίγες φορές και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν, ομάδες να υποβιβάζομαι στα τοπικά πρωταθλήματα, όμως, η κατρακύλα τους να μη σταματάει στην Α’ Κατηγορία και να έχει συνέχεια και για πιο κάτω.

Για τον παραπάνω λόγο λοιπόν, μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη η φετινή σεζόν για το Ηράκλειο που όχι μόνο δεν μπήκε σε τέτοιες περιπέτειες, αλλά ίσια ίσα, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ τερματίζοντας στην τρίτη θέση. Έτσι και από τους διοικούντες του συλλόγου κρίθηκε επιτυχημένο και το έργο του Γιώργου Τσαμόπουλου που θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας γι’ακόμη μία σεζόν. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Ηράκλειο εμφανίστηκε πολύ ανταγωνιστικό και απέναντι στους δύο πρωτοπόρους του ομίλου. Κέρδισε στην έδρα του τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, έμεινε στην ισοπαλία με τον πρωταθλητή Χαραυγιακό, αξίζοντας μάλιστα τη νίκη, ενώ στις έδρες των δύο διεκδικητών του τίτλου έχασε πολύ δύσκολα με 1-0, όπου και στην Ηλιούπολη έχασε στα τελευταία λεπτά της συνάντησης από τους «νερατζούρι».

Όλα τα παραπάνω λοιπόν αποδεικνύουν πως το έργο του Γιώργου Τσαμόπουλου ήταν απολύτως επιτυχημένο και η παραμονή του έμπειρου τεχνικού στο Ηράκλειο και για τη νέα σεζόν κρίνεται σωστή.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 17:35