Παραμένει ο Ζαμπέτας στον Ιπποκράτη

Παραμένει ο Ζαμπέτας στον Ιπποκράτη

Ανανέωσε τη θητεία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Κώστας Ζαμπέτας-Δηλώσεις του ίδιου και του προέδρου Διονύση Γεροντή

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 02/06/2017

Με τον Κώστα Ζαμπέτα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία ο Ιπποκράτης. Μία κίνηση που δείχνει πως ο Ιπποκράτης βαδίζει στο σωστό δρόμο και πως μπορεί η διοίκηση του Γεροντή να είναι νέα, καθώς βρίσκεται περίπου 10 μήνες στο τιμόνι της ομάδας, όμως, φαίνεται πως μαθαίνει γρήγορα. Σίγουρα στον Κώστα Ζαμπέτα πιστώνεται το γεγονός πως η ομάδα εμφανίστηκε πολύ ανταγωνιστική, ειδικά στο δεύτερο γύρο. Πλέον η περιστεριώτικη ομάδα στοχεύει σε μία παρόμοια πορεία τη νέα σεζόν στη Γ’ Κατηγορία, και γιατί όχι, να μην κυνηγήσει και την άνοδο, αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Γεροντής: Κάναμε την καλύτερη επιλογή

Από εκεί και πέρα σε δηλώσεις που μας παραχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας Διονύσης Γεροντής αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον έμπειρο προπονητή. Πιο αναλυτικά: «Νομίζω κάναμε την καλύτερη επιλογή με τον Κώστα Ζαμπέτα που αποτελεί έναν προπονητή με σημαντική πορεία στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που συνεχίζουμε μαζί και τη νέα σεζόν. Θα πάμε σοβαρά και του χρόνου, ενώ ήδη από φέτος κερδίσαμε το σεβασμό όλων».

Ζαμπέτας: Εκτίμησα το ενδιαφέρον

Από την πλευρά του ο προπονητής Κώστας Ζαμπέτας τόνισε: «Εκτίμησα το ενδιαφέρον που μου έδειξαν στην ομάδα και παρά το γεγονός πως αγωνιζόμαστε σε χαμηλή κατηγορία, υπάρχουν όλα τα εφόδια, η οργάνωση, αλλά και η θέληση να πάει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται και τη νέα σεζόν».