Εν αναμονή Καρύδη στην Ηλιούπολη

Εν αναμονή Καρύδη στην Ηλιούπολη

Δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι θα παραμείνει στην διοικητική ηγεσία των «κυανέρυθρων» ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 04/06/2017

Εν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται στην Ηλιούπολη, καθώς αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν να είναι ανοιχτά, αφού δεν πρέπει να θεωρείται και απόλυτα βέβαιο ότι ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ηλιούπολης, Νίκος Καρύδης, θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας.

Όλα όμως, θα κριθούν από την ερχόμενη εβδομάδα και αφού φυσικά ο Νίκος Καρύδης μελετήσει και τον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως δεν είναι τόσο οι οικονομικοί λόγοι που το σκέφτεται για να συνεχίσει στην Ηλιούπολη ο Νίκος Καρύδης, όσο οι παρακάτω δύο.

Πρώτον, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά κάποιων προς το πρόσωπό του, οι οποίοι και τον κατακρίνουν συνεχώς και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις και δημόσια και δεύτερον ενώ είχε λάβει δεσμεύσεις από διάφορα πρόσωπα για οικονομική βοήθεια, αυτή τελικά ήταν από ελάχιστη, ως μηδαμινή.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν κάνουν σκεπτικό το Νίκο Καρύδη για το αν θα συνεχίσει στα διοικητικά του «Ήλιου». Όμως, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από την ερχόμενη εβδομάδα.