Μπρούσαλης αντί Δουγιέκου στον Κεραυνό Πετρούπολης

Μπρούσαλης αντί Δουγιέκου στον Κεραυνό Πετρούπολης

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Κεραυνό Πετρούπολης, όχι φυσικά με τον καλύτερο τρόπο, καθώς υποβιβάστηκε στη Γ’ Κατηγορία χάνοντας πάντως την παραμονή στις λεπτομέρειες.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 04/06/2017

Στην ομάδα ξεκίνησαν οι διαδικασίες προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο με μία σημαντική αλλαγή. Συγκεκριμένα, ο Κεραυνός Πετρούπολης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μπρούσαλη. Ο 36χρονος τεχνικός αντικατέστησε τον Παναγιώτη Δουγιέκο και είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν στη Γ’ Κατηγορία.

Όσον αφορά την προσωπική δήλωση του Δημήτρη Μπρούσαλη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια του Κεραυνού. Η φιλοσοφία, η δομή και η λειτουργία της ομάδας με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου που με εμπιστεύθηκαν και τους υπόσχομαι πως θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους».

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Δουγιέκος μετά από τρία χρόνια αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αν και συνεχίζει στον Κεραυνό, αφού αναλαμβάνει υπεύθυνος ακαδημιών με αυξημένες αρμοδιότητες, μαζί βέβαια με τον Βασίλη Μπαλτά. Από την πλευρά του ο Δουγιέκος τόνισε: «Αποχωρώ από τη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας έπειτα από τρία χρόνια, γεμάτα από σημαντικές στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά μέσω των ακαδημιών του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους γενικούς αρχηγούς, τους ποδοσφαιριστές για όλα όσα έζησα στον Κεραυνό ως πρώτος προπονητής».