Πανηγυρίζει την παραμονή η Άμιλλα Περιστερίου

Πανηγυρίζει την παραμονή η Άμιλλα Περιστερίου

Με γκολ στην παράταση οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-0 της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και παρέμειναν στη Β’ Κατηγορία

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 11/06/2017

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0-1 στην παράταση

Η Άμιλλα Περιστερίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα μπαράζ της Β’ ΕΠΣΑ, καθώς επικράτησε της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με 1-0 στο ουδέτερο γήπεδο του Χαλανδρίου.

Η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στην κατηγορία, ενώ η Ελπίδα μαζί με τον Νεοπεντελικό υποβιβάστηκαν στη Γ’ Κατηγορία. Το ματς κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερο προσοχή στα μετόπισθεν. Έτσι, τα 90’ βρήκαν τους δύο αντιπάλους ισόπαλους, χωρίς τέρματα, με συνέπεια να οδηγούνται στην παράταση. Στο 99’ το συγκρότημα των Αγίων Αναργύρων έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν την κεφαλιά του Παρασκευόπουλου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κλαδιανός. Όμως, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Δέγλερης ήταν πιο εύστοχος και με πλασέ, μετά από ωραία μπαλιά του Μέμη, έκανε το 1-0 για την Άμιλλα, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Ακρίβος - Καρατζίκας.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παπαδιώτης, Καλκάνης, Πανταζής, Αντωνίου, Λάμπος (82’ Ράγκος), Κατρής, Παρασκευόπουλος, Γιαμάς, Μετχόζα, Πετανάι, Μπεράτζε (46’ Μαγριπλής).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τεννές, Κακαράκης (116’ Κατσαμάς), Σώκος (52’ Χρυσαφίδης), Ασημακόπουλος, Παππάς, Μπαϊράμης, Ιωάννης Κλαδιανός, Κούτρας, Δέγλερης, Μπριστογιάννης (66’ Δούνας), Μέμι.