Ξεχώρισε με το ήθος του ο ΠΟΨ

Ξεχώρισε με το ήθος του ο ΠΟΨ

Έκανε τη διαφορά με το ήθος της η διοίκηση του Γιάννη Πετρίδη στη φετινή πορεία του συλλόγου στη Β’ ΕΠΣΑ, όπως βέβαια και συνολικότερα η ομάδα του ΠΟ Ψυχικού σε αυτό τον τομέα που δεν δέχτηκε καμία κόκκινη κάρτα!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 12/06/2017

Το ήθος αυτό πιστοποιήθηκε και στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑ και με την επιστολή που διαβάστηκε, την οποία φυσικά είχε αποστείλει η διοίκηση των "πράσινων".

Πιο αναλυτικά:

"Προς: Ε.Π.Σ.Αθηνών. Υπόψη: Προέδρου Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Δημητρίου.

Κοινοποίηση Σωματείων: Π. Φαλήρου, Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων, Απόλλωνα Χαλανδρίου, Ελευθερούπολης, Αστέρα Ζωγράφου, Ατρόμητου Χαλανδρίου, Ιάσων Λιοσίων, Κολωνού, Αλσούπολης, Α.Ο.Ν.Α., Αττικού, Νεοπεντελικού, Άρη Χολαργού, Άτταλου Ν.Φ., Κορωνίδας.

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με την παρούσα, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμώς την Ε.Π.Σ.Αθηνών για  την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας 2016-2017 και να δηλώσουμε  την ικανοποίησή μας για το υψηλό επίπεδο απόδοσης όλων ανεξαιρέτως των διαιτητών των  αγώνων μας, ως Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ. Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που συναγωνιστήκαμε στον όμιλό μας για το  αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν και τις στιγμές που ζήσαμε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια, τόσο στις ομάδες που προβιβάζονται στην Α’ κατηγορία, όσο και στις υπόλοιπες ομάδες που επάξια παρέμειναν στη Β’ κατηγορία. Προτείνουμε, να ενδυναμωθεί κάθε ενέργεια όλων όσων ασκούν οιασδήποτε μορφής εξουσία  για την αύξηση και βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, με γνώμονα την εξέλιξη των  νέων παιδιών, ως αδιαπραγμάτευτη ελάχιστη βάση για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους.

Εκ του Δ.Σ. του Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ Ιωάννης Ν. Πετρίδης Πρόεδρος ΔΣ".