Δεν φεύγει από το πλάνο ο Απόλλων Χαλανδρίου

Δεν φεύγει από το πλάνο ο Απόλλων Χαλανδρίου

Μόνο είδηση δεν αποτελεί η παραμονή του Χρήστου Βλάχου στην τεχνική ηγεσία

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 14/06/2017

Άγγιξε το όνειρο της ανόδου στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από είκοσι μέρες. Για την ακρίβεια, έχασε το δεύτερο εισιτήριο από αυτά που πρόσφερε ο 2ος όμιλος της Β' κατηγορίας μόλις 21 λεπτά πριν από το τέλος του «τελικού» με τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Ο Απόλλων Χαλανδρίου δεν κατάφερε για... λίγο να ολοκληρώσει μία επιτυχία που θα είχε χαρακτήρα «θαύματος», με τις ομάδες που είχε απέναντί του. Παρ' όλα αυτά, στον σύλλογο των βορείων προαστίων δεν παρεκκλίνουν ούτε... λέξη από το πλάνο, που είχαν θέσει το περασμένο καλοκαίρι, όταν ανάθεταν την τεχνική ηγεσία στον Χρήστο Βλάχο.

Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο θα συνεχίσουν να εργάζονται με πρωταρχικό στόχο την εδραίωση της ομάδας στις πρώτες πέντε θέσεις του πρωταθλήματος και, εφόσον φανεί εφικτό κατά τη διάρκεια της σεζόν, την κατάκτηση της ανόδου στην Α' ΕΠΣΑ. Προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται όλες οι ενέργειες, με πρώτη και καλύτερη την παραμονή του νεαρού τεχνικού στον πάγκο, που σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί είδηση.

Όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, πρόκειται να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του Απόλλωνα όλοι οι ποδοσφαιριστές, εξαιρουμένων του Γαλανόπουλου που έκανε εκπληκτική χρονιά και οδεύει προς μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά και του Κτενιαδάκη που αποχωρεί στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Από την άλλη, βασικό μέλημα των υπευθύνων είναι η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.