Κοντά στην προεδρία του ΑΟ Περιστερίου ο Καβρίκας-Ιατρού

Κοντά στην προεδρία του ΑΟ Περιστερίου ο Καβρίκας-Ιατρού

Ένας άνθρωπος με αδιαμφισβήτητο ήθος και αστείρευτη, ανιδιοτελή προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται κοντά στην ανάληψη καθηκόντων από τη θέση του προέδρου στον ΑΟ Περιστερίου.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 14/06/2017

Ο λόγος για τον Νίκο Καβρίκα-Ιατρού, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη διοικούσα επιτροπή που αναδείχθηκε μετά τη Γενική Συνέλευση που διενεργήθηκε στον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Άμεσα πρόκειται να συσταθεί σε Σώμα η Επιτροπή που προέκυψε, από όπου και θα φανεί από ποιο πόστο θα προσφέρει ο καθένας τις υπηρεσίες του. Στη διοικούσα επιτροπή συμμετέχουν οι Βασίλης Μπαρούσης, Νίκος Καβρίκας-Ιατρού, Κώστας Κουλουρίδης, Δημήτρης Τσιλεπής, Βασίλης Καταλιακός, Γιώργος Καραγιάννης.

Όπως σημειώνεται στη συνοδευτική ανακοίνωση, «αυτοί θα έχουν την ευθύνη να τρέξουν και να οργανώσουν την ομάδα που όμως θα έχουν κι αυτό είναι σημαντικό την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή των υπολοίπων που είναι Ανδρέας Βαρελάς, Βασίλης Δαιμονάκος, Δημήτρης, Αλέκος και Γιώργος Πλέστης, Θανάσης Δημητρίου, ο απερχόμενος πρόεδρος Λάμπρος Ιατρούδης, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Παναγιώτης Τρωιάνος, Σταύρος Σκόρδας».

Από εκεί και πέρα, απουσίασαν και κάποια στελέχη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως οι πρώην Πρόεδροι Νίκος Αναστασόπουλος, Λάμπρος Δαιμονάκος, καθώς και ο Καζακόπουλος Χαράλαμπος, που όμως έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετέχουν κι εκείνοι στην κοινή προσπάθεια.