«Ο Καρύδης στηρίζει με πράξεις την Ηλιούπολη και όχι με λόγια»

«Ο Καρύδης στηρίζει με πράξεις την Ηλιούπολη και όχι με λόγια»

Ξεκινάει ο σχεδιασμός της Ηλιούπολης ενόψει της νέας σεζόν με τη διοίκηση Καρύδη να αποτελεί τον μοναδικό εγγυητή για την εύρυθμη λειτουργία του ιστορικού συλλόγου.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 14/06/2017

Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και μετά το γενικό κάλεσμα που υπήρξε από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ηλιούπολης και στην ανοικτή συγκέντρωση που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα 12/6 το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου, καθώς εμφανίστηκαν μόνο τα μέλη της περσινής διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου και δύο πιστοί φίλοι της ομάδας.

Έτσι, στο σωματείο των νοτίων προαστίων θα προχωρήσει το σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου η περσινή διοικούσα επιτροπή η οποία και συνεχίζει να έχει τη στήριξη του Νίκου Καρύδη, ο οποίος και παραμένει ο απόλυτος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα με ανακοίνωσή του ο ΓΣ Ηλιούπολης αφήνει και αιχμές για κάποιους που μένουν μόνο στα λόγια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν πριν από λίγο οι «κυανέρυθροι»:

«Τη Δευτέρα 12/6/2017 το βράδυ έγινε στα Γραφεία του Συλλόγου η  ανοικτή συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παρά το γενικό  κάλεσμα εμφανίστηκαν μόνο τα μέλη της περσινής διοικούσης  επιτροπής ποδοσφαίρου και δύο πιστοί φίλοι της ομάδας. Αφού δεν  παρουσιάστηκε κανένας άλλος, οι παρόντες μετά από συζήτηση αποφάσισαν να στηρίξουν την ομάδα και για την επόμενη αγωνιστική  περίοδο με επικεφαλής τον Πρόεδρο ΚΑΡΥΔΗ ΝΙΚΟ τον οποίο  ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη που παρέχει με πράξεις και  όχι με λόγια τα οποία δεν κοστίζουν τίποτα και όποιος κατάλαβε - κατάλαβε. Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε ο Πρόεδρος Καρύδης συνεχίζει να στηρίζει με πράξεις την ομάδα».