Έμεινε το...πολυβόλο στην Κηπούπολη

Έμεινε το...πολυβόλο στην Κηπούπολη

Φαίνεται πως ο σχεδιασμός της νέας σεζόν που θα βρει την Κηπούπολη στη Β’ ΕΠΣΑ μετά από μία εκπληκτική χρονιά με το απόλυτο των νικών στη Γ’ Κατηγορία ξεκίνησε δυναμικά.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 16/06/2017

Και αυτό γιατί με τον Βασίλη Μαρτέκα στην κορυφή της επίθεσης θα πορευτούν οι αήττητοι πρωταθλητές της Γ’ ΕΠΣΑ και την επόμενη σεζόν! Απολύτως λογική η κίνηση αυτή από τους ιθύνοντες της Κηπούπολης που μάλιστα δείχνουν πως έχουν υψηλούς στόχους και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Βασίλης Μαρτέκας έκανε εξαιρετική σεζόν και βοήθησε στα μέγιστα ώστε η ομάδα των δυτικών προαστίων να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και στο ασύλληπτο ρεκόρ των 24 νικών σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ο ίδιος σημείωσε 35 τέρματα στο πρωτάθλημα, συνολικά 37 αν υπολογίσουμε και τα δύο στο κύπελλο. «Ήθελα πολύ να μείνω στην οικογένεια της Κηπούπολης και για τη νέα σεζόν και πραγματικά δεν έβρισκα κάποιο λόγο για να μην το κάνω» δήλωσε λιτά ο Μαρτέκας από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του με την Κηπούπολη.

Άλλωστε έχει συνηθίσει να... μιλάει στα γήπεδα!

Απόλυτα ικανοποιημένος λοιπόν μπορεί να αισθάνεται και ο... αρχιτέκτονας της φετινής πορείας της Κηπούπολης, ο προπονητής Δημήτρης Φιλίππου που διαπιστώνει με τον καλύτερο τρόπο, ότι η διοίκηση του Γιάννη Λεωτσινίδη είναι αποφασισμένη να δει την ομάδα ψηλά και τη νέα σεζόν στη Β’ Κατηγορία.

Μάλιστα εκτός από τον Μαρτέκα αναμένεται να παραμείνει ολόκληρος ο βασικός κορμός.