Αποχώρησε ο Ζιώγας από τα Σούρμενα

Αποχώρησε ο Ζιώγας από τα Σούρμενα

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του 20χρονου μέσου Σωτήρη Ζιώγα με τους «ροσονέρι».

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 16/06/2017

Ο νεαρός άσος, γέννημα θρέμμα του ιστορικού συλλόγου αποχωρεί από την ομάδα μετά από δέκα χρόνια παρουσίας και γενικότερα από την ενεργό δράση, λόγω σπουδών στο εξωτερικό.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των Σουρμένων αναφέρει: «Με ανάμεικτα συναισθήματα σας ανακοινώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σωτήρης Ζιώγας σταματάει από την ενεργό δράση προσωρινά λόγω σπουδών στο εξωτερικό. Όλο το Δ.Σ αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ευχόμαστε καλή συνεχεία και καλή επιστροφή με πολλά πτυχία και διακρίσεις. Η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον. Ο Σωτήρης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής μας και κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα κατακτώντας μάλιστα την περασμένη σεζόν και το κύπελλο Αθήνας έχοντας μάλιστα ενεργή συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας».

Από την πλευρά του ο Ζιώγας υπογράμμισε: «Μετά από 10 χρόνια στην ομάδα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις στιγμές που ζήσαμε. Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν ο ιδανικότερος τρόπος να σταματήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα στην οποία θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα της με κάθε τρόπο».