Νικολακόπουλος: "Παλέψαμε δυναμικά για την παραμονή της Ελπίδας"

Νικολακόπουλος: "Παλέψαμε δυναμικά για την παραμονή της Ελπίδας"

Πάλεψε πολύ από τη στιγμή που ανέλαβε την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ο Νίκος Νικολακόπουλος.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 17/06/2017

Εκεί που οι περισσότεροι την είχαν... καταδικασμένη ο έμπειρος προπονητής έδωσε το δικό του αγώνα το τελευταίο πεντάμηνο, μαζί φυσικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, όμως, στην παράταση του κυριακάτικου μπαράζ με την Άμιλλα Περιστερίου ήρθε η μοιραία ήττα και ο υποβιβασμός στη Γ’ Κατηγορία. Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς του Νίκου Νικολακόπουλου ως προπονητής της Ελπίδας, καθώς μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μάς ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τους «πράσινους».

Με αφορμή την αποχώρησή του, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Η ομάδα βάδισε σ’ ένα πλάνο ανανέωσης με δικούς της παίκτες και είμαι χαρούμενος που κι εγώ συνέβαλα σ’ αυτή την προσπάθεια. Έγινε υπέρβαση σε πολλά σημεία από διοίκηση και ποδοσφαιριστές, αλλά κάποιοι αστάθμητοι εξωαγωνιστικοί παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Πέρα από κάθε πρόβλεψη, η ομάδα έφτασε στο σημείο να παίξει πέντε αγώνες μπαράζ και αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο του Χαλανδρίου στην αναμέτρηση με την Άμιλλα Περιστερίου, είδαν πως χάσαμε το τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι. Ευχαριστώ την διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, Χρήστο Μπόγδανο και τον γενικό γραμματέα, Λευτέρη Παπαδάκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι συνέχεια και στήριξη στο πλάνο και στο όραμά τους. Ευχαριστώ επίσης τους ποδοσφαιριστές για την αφοσίωσή τους και εύχομαι να ακολουθήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Τέλος ευχαριστώ τον συνεργάτη μου γυμναστή, Βασίλη Βιδιακίτη, καθώς και τον ακούραστο εργάτη της ομάδας, Γιάννη Καμενίδη».

Στο διοικητικό τομέα, την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο και αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ ΕΠΣΑ.