Φαντασμαγορική η εκδήλωση της Λαύρας!

Φαντασμαγορική η εκδήλωση της Λαύρας!

Γιόρτασαν στον σύλλογο των νοτίων προαστίων την άνοδο στη Β’ ΕΠΣΑ σε στυλ... Σούπερ Λίγκας

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 17/06/2017

Η Λαύρα Αργυρούπολης, γιόρτασε το τέλος της σεζόν και την άνοδο του αντρικού τμήματος στη Β’ ΕΠΣΑ σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση που παρακολούθησαν περίπου 250 άτομα! Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγώνα μπαμπάδων και έπειτα έγιναν οι βραβεύσεις των αθλητών των ακαδημιών, όπως και των προπονητών, από τους επίσημους προσκεκλημένους. Στη συνέχεια είχαμε την βράβευση του αντρικού τμήματος, όπου ένας-ένας έμπαινε στο γήπεδο, με το φως του προβολέα να πέφτει πάνω του και με τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών να έχουν στήσει ένα διάδρομο... αποθέωσης! Το κύπελλο της ανόδου παραδόθηκε στον αρχηγό Βασίλη Παγκάκη το οποίο και σήκωσε ψηλά στον ουρανό της Αργυρούπολης γνωρίζοντας την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους!

Ρηγόπουλος: «Ήταν στόχος η άνοδος»

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Λαύρας Αργυρούπολης, Βλάσσης Ρηγόπουλος, που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Προτεραιότητα της Ακαδημίας μας είναι να υποστηρίξει τη σωστή, ψυχική, σωματική και νοητική ανάπτυξη των αθλητών μας. Να προάγει τις παιδαγωγικές αξίες και την κοινωνικοποίηση τους, που είναι στόχοι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το σχολείο, τους γονείς και το κοινωνικό περιβάλλον. Φιλοσοφία που διέπει το Σύλλογό μας είναι να στηριχθεί η ανδρική μας ομάδα από τα παιδιά, που θα προέρχονται από τις υποδομές μας. Το αντρικό ξεκίνησε με μόλις επτά αθλητές που προήρχοντο από τα σπλάχνα της Λαύρας και δημιουργήσαμε μία ομάδα με ήθος, αγωνιστική ταυτότητα και πάθος για διάκριση. Η αγωνιστικότητα σας και η παρουσία γονέων-φιλάθλων από την εξέδρα -τους οποίους και ευχαριστούμε- συνετέλεσαν ώστε η ομάδα μας να φθάσει στην άνοδο, στόχο που από την αρχή είχαμε θέσει. Θα ήταν παράλειψη μου εάν δεν αναφερόμουν στην αγαστή συνεργασία μας με τον Γιώργο τον Καλιντέρη, Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας τον οποίο και ευχαριστούμε όπως επίσης και όλες της υπηρεσίες του Δήμου που εμπλέκονται της φροντίδας του Σταδίου. Επίσης ευχαριστώ όλα τα μέλη του ΔΣ, τον Τεχνικό μας Διευθυντή και προπονητή κ. Ψαρρό και όλους τους προπονητές του συλλόγου, τους φυσικοθεραπευτές, τον γιατρό μας, όλους τους εφόρους των τμημάτων μας και τους χορηγούς μας».

*Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο αντιδήμαρχος συντήρησης και υποδομών των εγκαταστάσεων, Θανάσης Καλύβας, ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας Μάνθος Ευφραιμίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Παιδικών Σταθμών, Κώστας Μηνόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου Χρήστος Κανελλίδης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Μημιγιάννης, ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Θεόδωρος Λιάπης, ο τέως πρόεδρος της Λαύρας και αντιπρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου», Γιώργος Χειλαδάκης, ο τέως διαιτητής Θανάσης Μπελιώτης, ο γνωστός ρεπόρτερ των αθηναϊκών, Γιάννης Τεριλίδης και φυσικά ο συντάκτης της στήλης.